شنبه 3 آذر 1403

نماز غفیله چطور خوانده می‌شود؟+ متن و ترجمه

خبرگزاری میزان مشاهده در مرجع
نماز غفیله چطور خوانده می‌شود؟+ متن و ترجمه

خواندن هر نمازی آدابی دارد که بزرگان دین بر رعایت این آداب تاکید فراوانی داشته و دارند، خواندن «نماز غفیله» نیز آدب و طریقی دارد.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، خواندن هر نمازی آدابی دارد که بزرگان دین بر رعایت این آداب تاکید فراوانی داشته و دارند، خواندن «نماز غفیله» نیز آدب و طریقی دارد که به شرح زیر است:

نماز «غفیله» بین نماز مغرب و عشاء خوانده می‌شود و دو رکعت است

***اول بعد از سوره حمد می‌خوانی:

وذا النون اذ ذهب مغاضبا فظن أن لن نقدر علیه فنادی فی الظلمات أن لا اله الا أنت سبحانک انی کنت من الظالمین (87) فاستجبنا له ونجیناه من الغم. وکذلک ننجی المؤمنین.

به خاطر بیاور یونس پیامبر را آن دم که خشمناک (از میان قومش) برفت و پنداشت که هرگز بر او تنگ نمی‌گیریم. پس در تاریکی‌ها ندا داد که هیچ خدایی جز تو نیست. تو منزهی و من از ستمکاران (به خویشتن) هستم. در نتیجه دعای او را مستجاب کردیم و از غم و اندوه نجاتش دادیم؛ و این اینچنین مومنان را نجات می‌دهیم.

  • بیشتر بخوانید:
  • برای مشاهده مطالب و اخبار مذهبی اینجا کلیک کنید

وعنده مفاتح الغیب لا یعلمها الا هو. ویعلم ما فی البر والبحر. وما تسقط من ورق الا یعلمها ولا حب فی ظلمات الأرض ولا رطب ولا یابس الا فی کتاب مبین.

و کلید‌های غیب نزد اوست که کسی جز او آن را نداند و هر چه که در خشکی و دریاست می‌داند و هیچ برگی از درخت نیفتد جز آنکه او از آن آگاه است و دانه‌ای در تاریکی‌های زمین و هیچ‌تر و خشک نیست جز آنکه در لوح محفوظ ثبت است.

***پس دست‌ها را به قنوت برمی‌داری و می‌گویی:

اللهم انی أسألک بمفاتح الغیب التی لا یعلمها الا أنت أن تصلی علی محمد و آله و أن تفعل بی کذا و کذا.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

خدایا حتما از تو می‌خواهم به حق کلید‌های غیب که آن را جز تو نداند اینکه درود بفرستی بر «محمد (ص)» و خاندانش و با من چنین و چنان کنی؛ و به جای انی کلمه حاجت خود را ذکر می‌کنی و می‌گویی:

اللهم أنت ولی نعمتی، و القادر علی طلبتی، تعلم حاجتی، فأسألک بحق محمد و آله علیه و علیهم السلام لما قضیتها لی.

خدایا تو، ولی ونعمت منی و توانایی بر انجام تقاضایم و حاجتم را می‌دانی، پس به حق محمد (ص) و خاندانش - که بر او و بر آنان درود باد - تا وقتی که حاجت مرا برآوری؛ و حاجت خود را می‌طلبی که برآورده خواهد شد ان شاءالله تعالی.

منبع: کتاب دست نیاز به سوی پروردگار «یدالله بهتاش»