چهارشنبه 12 آذر 1404

نمایشگاه مجازی نقاشی خط در اهواز برپا شد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
نمایشگاه مجازی نقاشی خط در اهواز برپا شد

اهواز - ایرنا - نمایشگاه آثار نقاشی‌خط ناصر چوپان هنرمند خوزستانی به مناسبت اربعین حسینی به صوت مجازی در اهواز برپا شد.

به گزارش ایرنا به نقل از پایگاه خبری حوزه هنری خوزستان مسئول واحد هنرهای تجسمی حوزه هنری خوزستان چهارشنبه گفت: به مناسبت فرا رسیدن اربعین حسینی واحد هنرهای تجسمی حوزه هنری استان خوزستان نمایشگاه مجازی نقاشی‌خط آثار «ناصر چوپان» را به صورت مجازی برپا کرده است.

محمد باوی‌زاده افزود: چوپان از طراحان و پیشکسوتان متعهد اسلامی در رشته طراحی گرافیک در خوزستان است که حدود 52 اثر نقاشی‌خط را با اسامی شهدای کربلا، با مضامین و اشعاری در این زمینه طراحی کرده است.

مسئول واحد هنرهای تجسمی حوزه هنری خوزستان با بیان اینکه در این نمایشگاه منتخبی از این آثار در تارنمای حوزه هنری خوزستان به نمایش گذاشته شده اضافه کرد: با توجه به اینکه در شرایط شیوع ویروس کرونا امکان برگزاری نمایشگاه حضوری وجود ندارد برای ادای احترام به شهدای حادثه کربلا این آثار به صورت مجازی به نمایش گذاشته شده است.

باوی‌زاده تصریح کرد: علاقه‌مندان برای بازدید از این نمایشگاه مجازی می‌توانند به تارنمای حوزه هنری خوزستان به آدرس https://www.artkhuzestan.ir/fa/pages/Gallery-detail/3591 مراجعه کنند.

*س_برچسب‌ها_س*