نمایش فقر، پاشنه آشیل سینمای اجتماعی ایران / فقر در سینمای میرکریمی شرافتمندانه است + فیلم
به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری دانشجو - الهه زوارئیان، برنامه «میز نقد» تلویزون اینترنتی خبرگزاری دانشجو در این هفته، میزبان نقد و بررسی آخرین فیلم رضا میر کریمی بود. فیلمی که در چهلمین جشنواره فیلم فجر به نمایش در آمد و سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی را از آن خود کرد. به بهانه اکران این روزهای این فیلم، علیرغم دعوت از عوامل فیلم، بدون حضور آنان و با احسان ناظم بکایی، منتقد و کارشناس...
به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری دانشجو - الهه زوارئیان، برنامه «میز نقد» تلویزون اینترنتی خبرگزاری دانشجو در این هفته، میزبان نقد و بررسی آخرین فیلم رضا میر کریمی بود. فیلمی که در چهلمین جشنواره فیلم فجر به نمایش در آمد و سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی را از آن خود کرد. به بهانه اکران این روزهای این فیلم، علیرغم دعوت از عوامل فیلم، بدون حضور آنان و با احسان ناظم بکایی، منتقد و کارشناس سینما به گفتوگو نشستیم.
قهرمانهای فیلمهای میرکریمی زندگی ساده و معمولی هستند
ناظم بکایی در پاسخ به نقاط قوت و ضعف قهرمانپروری و نقش قهرمان در فیلمهای میرکریمی گفت:«آثار آقای میرکریمی هم سخت هم ساده است. قهرمانهای آن قهرمانهای زندگی ساده و معمولی هستند. میرکریمی حتی در انتخاب بازیگر نیز به سراغ بازیگران سوپراستار نمیرود و قصه، موضوع و لوکشین برای ایشان مهم تر است. روایت یک قصه در بستر یک موضوع اجتماعی برای ایشان مهمتر از پرداخت یک شخصیت منفی یا به اصطلاح بدمن است.»