نماینده مجلس: جلسات شورای فرهنگی عمومی خاصیت خود را از دست داده است
عضو هیئت رئیسه کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت: بیشتر جلسات شورای فرهنگ عمومی خاصیت خود را از دست داده و آنچه باید از آن عاید فرهنگ جامعه شود نمیشود و از همینرو باید آسیبشناسی جدی برای آن شود.
به گزارش تسنیم، زهرهسادات لاجوردی امروز در شورای فرهنگ عمومی استان چهارمحال و بختیاری با اشاره به جلسات شورای فرهنگ عمومی گفت: بیشتر جلسات شورای فرهنگ عمومی خاصیت خود را از دست داده و آنچه باید از آن عاید فرهنگ جامعه شود نمیشود و از همینرو باید آسیبشناسی جدی برای آن شود.
عضو هیأت رئیسه کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی افزود: در این جلسات بیشتر گزارش کار ارائه و راهکاری برای مشکلات ارائه نمیشود که باید تدبیری برای حل مشکلات شود، در استان چهارمحال و بختیاری نیز با وجود کسب رتبههای برتر باید اقدامات بسیار موثرتر انجام شود تا در وضعیت کلی کشور بهبود حاصل شود.
دیدگاه متولیان در خصوص فرهنگ باید تغییر کند
غلامرضا منتظری، نائب رئیس کمیسیون فرهنگس مجلس شورای اسلامی نیز در ادامه جلسه با بیان مفهوم فرهنگ تشریح کرد: تلاش شورای فرهنگ عمومی برای تغییر در دیدگاه متولیان است و باید در استان چهارمحال و بختیاری نیز نشستهایی برای متولیان استان برگزار و آنان بپذیرند که فرهنگ زیربنای همه امور و مسائل است.
وی با اشاره به اینکه فرهنگ از دو واژه فر و هنگ به معنای رشد و بالندگی تشکیل شده و تنها واژهای است که هیچ انرژی منفی ندارد، عنوان داشت: ارزش و اهمیت فرهنگ آنچنان بالا است که به مثابه هویت افراد است و اگر پیشوند «بی» به آن اضافه و به شخصی گفته شود مانند آن است که تمام هویت او را گرفتهاند بنابراین باید به آن زیربنایی پرداخته شود.
نائب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: اگر شورای فرهنگ عمومی مصوبات زیادی داشته باشد نمیتوان آنها را انجام داد و باید چند مصوبه اولویتدار ارائه شود که بتوان آنها را اجرایی کرد و سهم هر دستگاه باید مشخص و در حضور رسانهها و علما مطرح شود.
سبک فرهنگی متولیان باید اسلامی شود
حجتالاسلام و المسلمین محمدعلی نکونام، رئیس شورای فرهنگ عمومی استان چهارمحال و بختیاری در پایان این شورا بیان داشت: باید باورها و دیدگاهها نسبت به فرهنگ تغییر و تحول یابد و دیدگاه کنونی مانند دیدگاههای سالهای قبل نیست و پایههای آن متزلزل شده و شرایط تغییر کرده است.
نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری ادامه داد: باورها باید حاکمیتی تغییر و تحول پیدا کند و تحول عمقی در باورهای متولیان ایجاد شود، متولیان باید سبک فرهنگی خود را به سبک اسلامی تغییر دهند تا مردم از آنها متاثر شوند، همچنین باید بر روی اولویتهای استان متمرکز شد و تحولاتی که مقام معظم رهبری و رئیس جمهور دنبال آن هستند در مجلس ریلگذاری شوند تا شاهد تغییرات باشیم، در اختتامیه این سفر نیز باید مصوباتی ارائه شود که کاربردی هستند.