نماینده مردم املش و رودسر از وضعیت نامطلوب راه های منطقه انتقاد کرد
رشت - نماینده مردم شهرستانهای املش و رودسر در مجلس شورای اسلامی از وضعیت نامطلوب راهها درحوزه انتخابیه خویش انتقاد کرد.
حجت الاسلام محمدصفری روز دوشنبه در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران شهرستان املش گفت: در شهرستان املش 100 کیلومتر و در شهرستان رودسر 420 کیلومتر راه در مناطق کوهستانی وجوددارد که وضعیت آنها برای تردد مردم بسیار نامطلوب و نگران کننده است.
وی از فرسودگی عمر پروژه راه چهار بانده املش به شلمان و عدم ساماندهی رودخانه های املش به شدت انتقاد و اظهار کرد: شهروندان املشی گاه ساعتها با قطعی آب شرب در بسیاری از ایام سال مواجه هستند و از این موضوع رنج می برند در حالیکه می شود با احداث یک مخزن ذخیره آب به آسانی این مشکل را حل کرد.
حجت الاسلام صفری گفت: بیش از اینکه مشکل تأمین اعتبار داشته باشیم عدم تعامل بین دستگاههای جرایی گریبانگیر مردم شده است. همه مسئوولان باید بدانند اگر امروز جلوی مشکل را نگیریم بعد دچار بحران خواهیم شد.
امیر مرادی مدیرکل بحران استانداری گیلان گفت: اعتماد روستانشینان و کشاورزان از بیمه سلب شده است؛ متأسفانه بیمه ها تنها برای کسب سود بیشترخود تلاش می کنند.
وی افزود: مادر استان گیلان 20 رودخانه وحشی داریم؛ رودخانه هایی که در زمان بارش های شدید به مردم خسارتهایی وارد می کنند لذا برای اینکه شاهد این آسیب ها نباشیم سازمان آب منطقه ای باید برنامه های مناسبی را ارائه و عملیاتی کند و گرنه این اشتباهشان بخشیدنی نیست.
مرادی خاطرنشان کرد: هنوز زمستان نیامده و برف شروع نشده همه نگران هستند که چطور باید از این بحران خلاص شوند در حالی که برف باید ببارد لذا برای جلوگیری از تبدیل شدن برف به بحران باید دستگاههای ذیربط به وظایف خود به درستی عمل کنند.
وی با اشاره به اینکه برای احداث 2 پل تخریب شده کیازنیک املش و کشاورز رانکوه تاکنون 8 میلیارد تومان اعتبارتخصیص یافته است افزود: تمام تلاش خود را خواهیم کرد تا نیمه اول سال 1400 این پروژه ها راتکمیل کنیم.
مدیرکل بحران استانداری گیلان گفت: ما در استان گیلان 13 نماینده در مجلس شورای اسلامی داریم فلذا این نمایندگان نباید بگذارند وزیر به راحتی از استان گیلان بگذرد و باید مطالبات خود را عنوان کنند؛ ما از نمایندگان می خواهیم ازحقوق مردم گیلان دفاع کنند.
فرماندار شهرستان املش نیز در این جلسه گفت: بزرگترین و مهمترین مشکل شهر املش، قطعی آب شرب شهروندان املشی است. زمانی که بارش صورت می گیرد بخاطر افزایش میزان کدورت آب سفید آب رحیم آباد، نیمی از آب شرب شهرستان املش که از آنجا تأمین میشود از مدار خارج می گردد و مدام با قطعی آب مواجه می شوند که برای برون رفت از این مشکل باید یک حلقه چاه جدید حفر و یک مخزن جدید احداث شود و علاوه بر آن از2،3 چاه آب کشاورزی اطراف شهر املش که قابلیت شرب دارند نیز به کارگیری شود.
محمد رنجبر با انتقاد از وضعیت ناوگان راهداری در شهرستان املش اظهار داشت: ناوگان راهداری در راهدارخانه های کوهستانی املش بسیار فرسوده است و نیاز به نگاه و توجه ویژه دارد.
شهرستان املش با 2 بخش مرکزی و رانکوه با 143 روستا و جمعیتی حدود 44 هزار نفر در70 کیلومتری شرق مرکزگیلان واقع شده است.
*س_برچسبها_س*