نهضت خاطره نگاری در استان اردبیل راه اندازی می شود
مسئول مرکز حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس اردبیل از راه اندازی نهضت خاطره نگاری در استان خبرداد و گفت: علی رغم وجود نویسندگان قوی و مطرح در استان اردبیل متاسفانه روند خاطره نگاری از رزمندگان اردبیل خوب نیست.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علیرضا حسن زاده مسئول مرکز حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس سپاه حضرت عباس (ع) در گفتگو با سبلان ما، خواستار توجه و اهمیت به مبحث خاطره نگاری از رزمندگان دوران دفاع مقدس شد و گفت: علی رغم وجود نویسندگان قوی و مطرح در استان اردبیل متاسفانه روند خاطره نگاری از رزمندگان اردبیل با کندی پیش می رود.
وی با بیان اینکه در استان اردبیل بیش از 33هزار رزمنده وجود دارد، گفت: با گذشت 40سال از دوران دفاع مقدس، روز به روز شاهد درگذشت این یادگاران و گنجینه های دفاع مقدس هستیم بدون انکه اقدامی در راستای ثبت و ضبط این خاطرات گرانقیمت انجام شود.
مسئول انتشارات خط هشت اردبیل از حمایت معنوی از خاطره نگاری نویسندگان اردبیل در زمینه انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و جبهه مقاومت خبرداد و گفت: انتشارات خط هشت تا کنون با حمایت از نویسندگان اردبیلی 70 اثر مربوط به خاطره نگاری با موضوع دفاع مقدس را چاپ و منتشر کرده است.
وی با بیان اینکه خاطره نگاری تا حدودی می تواند باعث کاهش مظلومیت رزمندگان اردبیلی شود، گفت: امروز لازم است اهالی قلم و اصحاب رسانه با ورود به خاطره نگاری چهره ها و مفاخر استان در دوران دفاع مقدس را در سطح کشور معرفی کنند.
حسن زاده در ادامه سخنان خود به رزمندگان استان های مختلف و خاطره نگاری سایر استان ها اشاره کرد و گفت: با اینکه تعداد رزمندگان استان اردبیل در مقایسه با سایر استان ها قابل توجه است ولی اقدام درخور و قابل ملاححظه ای در راستای ثبت و ضبط خاطرات انها صورت نگرفته است.
وی از شهدایی چون عمران پستی، داور یسری، شاپور برزگر به عنوان سرداران ملی استان اردبیل نام برد و گفت: جا دارد نویسندگان اردبیل با استفاده از فرصت موجود ضمن ثبت و ضبط خاطرات گنجینه های استان در دوران دفاع مقدس، در شناساندن مفاخر دفاع مقدس استان در عرصه های ملی و منطقه ای تلاش کنند.
مسئول مرکز حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس سپاه حضرت عباس (ع) در پایان سخنان خود به بیان خاطره ای از سردار حق طلب در سفر به اردبیل پرداخت و گفت: فرماندهان اردبیلی در دوران دفاع مقدس در اوج گمنامی از چهره های ملی و حماسه سازان دفاع مقدس بودند که متاسفانه بر اثر غفلت مسئولین و کم توجهی به تاریخ شفاهی و خاطره نگاری استان تا کنون نتوانستیم مفاخر خود را به نسل جوان خود بشناسانیم.
وی از خانواده های شهدا به عنوان گنجینه های فرهنگ ایثار و شهادت نام برد و گفت: تلاش می کنیم تا با حمایت از نویسندگان، در فرصت باقیمانده مفاهیم ارزشی و خاطرات شهدا را ثبت و ضبط کرده و به نحو شایسته ای به نسل های اتی منتقل کنیم.
مسئول انتشارات خط هشت اردبیل در پایان سخنان خود از اساتید و مربیان خاطره نگاری در استان خواست تا ضمن شرکت در نهضت خاطره نگاری از یادگاران دفاع مقدس نسبت به کادرسازی و شاگردپروری در این راستا نیز قدم بردارند تا ضمن شکوفایی استعدادهای نو در زمینه خاطره نگاری، آینده پرباری برای نویسندگی در عرصه دفاع مقدس استان رقم بزنند.
انتهای پیام /