هاشمی رفسنجانی
هاشمی رفسنجانی
تصاویری از ستاد انتخابات کشور در سال 1358 را مشاهده می کنید.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، آیتالله محسن اراکی شامگاه چهارشنبه در جمع مردم اراک در مسجد الزهرا (س)، اظهار داشت: جمعیت و جوانی جمعیت یکی از عوامل رشد اقتصادی است، امروز با مشکل جمعیت روبهرو هستیم، خانوادهها نباید برای جلوگیری از فقیر و مشکلات اقتصادی بچهکشی کنند، این اقدام برای زمان اعراب است، دولت میرحسین موسوی دست چه کسی بود؟ مگر آن زمان اقتصاد مملکت این مردم را با دولتی...
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو؛ 8 تیر، دور اول چهاردهمین دوره ریاست جمهوری برگزار شد و آقایان سعید جلیلی و مسعود پزشکیان توانستند به دور دوم از این دوره انتخابات راه پیدا کنند. 15 تیرماه نیز مرحله دوم انتخابات برگزار خواهد شد. این دو کاندیدا، گفتمانهایی دارند که باید بررسی کرد کدامشان میتواند در آینده بیش از دیگری مثمر ثمر واقع شود. روزهای سخت ایران و ایرانی دهه 90، دهه خسارتباری...
رئیس شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی ایران گفت: اصلاحطلبان و معتدلها در کشور جور مشارکت در انتخابات را میکشند، هر وقت در انتخابات حضور مییابند برای ایران در جهان عزت میآفرینند.
اقتصادنیوز: رئیس شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی ایران گفت: اصلاحطلبان و معتدلها در کشور جور مشارکت در انتخابات را میکشند، هر وقت در انتخابات حضور مییابند برای ایران در جهان عزت میآفرینند.
سازمان صدا و سیمای پُر شده از اطرافیان سعید جلیلی در دو مناظره بین این کاندیدا و رقیبش مسعود پزشکیان سنگ تمام گذاشت و مجری مناظره تمام قد جور کاندیداهای پوششی دور اول را کشید تا برادر سعید تنها نباشد.
نظامالدین موسوی در پاسخ به سوالی مبنی بر آنکه شما تایید میکنید که پزشکیان دولت سوم روحانی است یا خیر؟ بیان کرد: هیچ دولتی ادامه دهنده راه دولتی دیگر نیست، تنها شباهت رویکردی منجر به انتصاب افراد به دولتها میشود. به عنوان مثال رویکرد جلیلی در سیاست خارجی، مردمگرایی و عدالتخواهی شباهت زیادی به دولت احمدینژاد و بخشهایی از دولت رئیسی دارد.
رئیس ستاد انتخاباتی حزب اعتدال و توسعه در انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم در «کافه خبر» خبرآنلاین گفت: امروز اسراییل اصلا دوست ندارد کسی مانند پزشکیان سر کار بیاید. نمیگویم دوست دارد چه کسی بیاید ولی اسراییل و تیمی که دشمنی شان علیه جمهوری اسلامی ایران علنی است، به هیچ عنوان میل ندارد که آقای پزشکیان بیاید.
به جز هاشمی رفسنجانی بقیه برای رسیدن به ریاست جمهوری ناکام مانده اند / قالیباف با 4 کاندیداتوری رکورددار است.
دیپلمات سابق می گوید: به عنوان اعترض به آقای پزشکیان رأی می دهم تا مبادا افکار تخیلی طرف مقابل بخواهد ما را از آنچه که هستیم به فلاکت بیشتری برساند.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، نیکو الهی: سیاست یعنی علم استفاده از فرصتها برای تأمین منافع جمعی، اما سیاسیبازها همیشه از این قاعده استفاده نمیکنند تا منافع جمعی تأمین شود بلکه سخت در حال جد و جهد برای دستیابی به قدرت برای تأمین منافع حزبی و گروهی هستند. هنوز زخم پرونده فساد نجومی «کرسنت» تازه است که در جریان آن، عدهای مسیری را در پیش گرفتند تا منافع جمعی را ذبح منافع گروهی...
برخی سیاستبازان دولتهای پیشین در حالی وارد میدان انتخابات شدهاند که هنوز نتایج عملکرد «هیچ» آنها، گرههای معیشیتی زیادی برای مردم به بار آورده و آواربرداری آن سالها طول میکشد.
عیسی کلانتری گفت: مردم باید بدانند اگر تندروها دوباره دولت را به دست بگیرند، ایران به خطر میافتد. دولتی نیاز است که رویکرد کارشناسی را بازگرداند و با فساد مقابله کند. انواع و اقسام مفاسد در ایران شکل گرفته که ریشههای آن به مدیریت رادیکالها بازمیگردد.
پیش از تکرار تاریخ برای انتخابات هشتم تیر 1403، نهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری در ایران دو مرحله ای شد، انتخاباتی که همان مرحله اول نیز با نتیجه شگفت انگیز همراه بود و در جریان آن، اکبر هاشمی رفسنجانی که سابقه 8 سال ریاست جمهوری و همچنین ریاست مجلس را در کارنامه داشت با محمود احمدی نژاد که تنها سابقه ملی او شهرداری تهران بود، به مرحله دوم رفت
اقتصادنیوز: انتخابات ریاست جهموری چهاردهم در حالی وارد مرحله دوم شد که بیشباهت با ششمین انتخابات ریاست جمهوری در سال 1384 نبوده است. تحلیلهای آماری دو ماراتن برگزار شده برای کسب ریاست قوه مجریه، آلبومی از نتایج حیرتآور پیش روی تحلیلگران، سیاستمداران و مهمتر از همه مردم میگشاید که «اقتصادنیوز» در این گزارش به بررسی آنها پرداخته است.