هرکجا اشتباه کرده باشیم میپذیریم / عملکرد دستگاه قضا بارقه امید در جامعه ایجاد کرد
معاون اول قوه قضاییه حرکت بر مدار قانون و قانونگرایی را خط قرمز دستگاه قضایی برشمرد و گفت: انتقاد از قوه قضاییه اشکالی ندارد، هر کجا اشتباه کرده باشیم میپذیریم؛ من و همه همکاران قضایی در سراسر کشور با تاکید رئیس قوه قضاییه مصمم هستیم دستگاه عدلیه را براساس قانون پیش بریم.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام والمسلمین محمد مصدق روز سه شنبه در آیین معارفه معاون حقوقی و امور مجلس قوه قضاییه ضمن تسلیت ایام شهادت سید و سالار شهیدان ابا عبدالله الحسین (ع) افزود: بزرگترین درس و عبرت عاشورای حسینی، احیای ارزشهای اسلامی و مبارزه جدی با فساد است و این موضوع از کلام امام حسین (ع) برآمده است.
وی یادآور شد: هنگامی که معاویه از دنیا رفت برای اخذ بیعت برای خلافت یزید، خدمت امام حسین (ع) آمدند و امام حسین (ع) برای اینکه بعدها گفته نشود که ایشان دنبال حکومت بودند، وصیتنامهای به محمد حنفیه دادند تا جامعه بدانند که هدف ایشان از قیام عاشورا چه بوده است. مصدق خاطرنشان کرد: در این وصیت نامه بعد از حمد پروردگار آمده است، بدانید برای حکومت قیام نکردم و قیام من صرفا برای این است که امروز امت پیامبر دچار انحراف شده و یزید لیاقت خلافت ندارد و مدعی خلافت شده و هدف من از این قیام امر به معروف و نهی از منکر است. معاون اول قوه قضاییه گفت: اکنون انحرافی در مفهوم امر و به معروف و نهی از منکر پیش آمده و این است که در خیابان به خانمی گفته شود که روسری خود را جلوتر بیاورد؛ آیا هدف از قیام عاشورا این است. وی با تاکید بر اینکه قیام امام حسین (ع) به ثمر رسیده و پیام مهم آن مبارزه جدی با فساد است، افزود: امام حسین (ع) فرمود فساد عالمگیر شده و مبارزه با فساد به عنوان یک منکر باید انجام شود و همه باید دنبال آن بروند. معاون اول قوه قضاییه با اشاره به دوره ریاست آیت الله رییسی در قوه قضاییه گفت: دستگاه قضا از حدود سه سال پیش حرکت جهادی برای مبارزه با فساد جهش داشته و اکنون که حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژهای ریاست قوه قضاییه است با قوت ادامه دارد. وی ادامه داد: امروز بارقه امید در جامعه ایجاد شده که قوه قضاییه در این زمینه خوب عمل کرده و نباید مردم ناامید شوند. مصدق با اشاره به سند تحول قضایی افزود: این سند نقشه راهی است که در آن به سیاستهای دستگاه قضایی تاکید شده و در بندهای ششگانه مورد تاکید مقام معظم رهبری در حکم انتصاب حجتالاسلام والمسلمین محسنی اژهای آمده است که قوه قضاییه باید مردمی باشد و باید مسئولان به این مسأله اعتقاد داشته باشند که مردم ولی نعمت و مسئولان خادم و خدمتگزار مردم هستند. وی با تاکید بر تکریم ارباب رجوع در دستگاه عدلیه افزود: بی توجهی به مردم در حل مشکلات جایز نیست و حرام است؛ ما حق نداریم که صدای خود را حتی بر متهم بلند کنیم. باید سعه صدر داشته باشیم و نباید صدا بر اصحاب دعوا اعم از متهم، شاکی یا شاهد بلند شود. مصدق اضافه کرد: قوه قضاییه مصمم است مسیر خود را با پشتوانه دقیق علمی طی کند و باید همه رفتارها مبتنی بر قانون باشد. معاون اول قوه قضاییه اظهارداشت: خط قرمز دیگر در مبارزه با فساد این است که با اخلالگران در نظم عمومی جامعه باید به صورت جدی برخورد شود. مصدق خطاب به دادستان های سراسر کشور گفت: افرادی که با احتکار و عدم عرضه و تهیه داروهای تقلبی به حقوق مردم تعدی می کنند باید به صورت جدی ورود کنند زیرا دادستانها مدعی العموم و مدافع حقوق مردم هستند. معاون اول قوه قضاییه تصریح کرد: مکلف هستیم آرامش جامعه را تضمین کنیم و اجازه نمی دهیم یک پزشک با تزریق واکسن تقلبی سودجویی کند زیرا جامعه پزشکی در این شرایط زحمات بسیاری کشیدند و نباید یک یا دو نفر با تقلب به مردم خیانت کنند. ادامه دارد...