جمعه 3 مهر 1405

هزار و 576 جواز تاسیس فعالیت صنعتی در سال 98 در فارس صادر شد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
هزار و 576 جواز تاسیس فعالیت صنعتی در سال 98 در فارس صادر شد

شیراز - ایرنا - رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان فارس گفت: در سال 1398 تعداد یک هزار و 576 فقره جواز تاسیس با پیش‌بینی سرمایه‌گذاری 106‌هزار میلیارد ریال و برآورد ایجاد اشتغال برای 24 هزار و 27 نفر در این استان صادر شد.

حمیدرضا ایزدی، چهارشنبه افزود: در سال 98 بیشترین سهم سرمایه‌گذاری در طرح‌های استان فارس، متعلق به بخش گروه صنعت مواد و محصولات شیمیایی، صنایع غذایی، فلزی و کانی غیرفلزی بوده که با رقم 42 هزار و 106 میلیارد ریال بیش از 39 درصد از کل سرمایه‌گذاری در این استان را به خود اختصاص داده است. وی ادامه داد: همچنین در سال 98 بیشترین اشتغال در بخش سایر محصولات غیرفلزی بوده است که با ایجاد شغل برای چهار هزار و 240 نفر افزون بر 17 درصد از اشتغال را به خود اختصاص داده است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان فارس ادامه داد: هم اینک در استان فارس، سه هزار و 194 طرح صنعتی با سرمایه‌گذاری بیش از 679 هزار میلیارد ریال و اشتغال 68 هزار و 89 فعال است. ایزدی بیان کرد: در سال 98 از مجموع مجوزهای صادره، 6 درصد طرح‌ها، سه درصد سرمایه‌گذاری کل کشور و چهار درصد اشتغال طرح‌های صنعتی کشور به استان فارس تعلق دارد.

*س_برچسب‌ها_س* *س_پرونده خبری_س*