چهارشنبه 17 بهمن 1403

هشدار سطح نارنجی برای افزایش ارتفاع موج در سواحل

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
هشدار سطح نارنجی برای افزایش ارتفاع موج در سواحل

کارشناس هواشناسی گفت: هشدار سطح نارنجی برای افزایش ارتفاع موج تا یک ونیم متر در سواحل جنوبی کشور از فردا تا پایان هفته صادر شده است.

خانم فریبا گودرزی گفت: هشدار سطح نارنجی برای دریایی افزایش سرعت وزش باد و ارتفاع امواج از فردا تا پایان روز جمعه صادر شده است.

به گفته کارشناس هواشناسی، روز دوشنبه شاهد افزایش سرعت وزش باد در تنگه هرمز (جنوب شرقی) و افزایش ارتفاع امواج تا یک و نیم متر و از روز سه شنبه تا جمعه شاهد افزایش سرعت وزش باد درسواحل و فراسواحل استان هرمزگان، بوشهر و سیستان و بلووچستان، افزایش ارتفاع امواج تا یک و نیم متر در سواحل و تا دو متر در فراسواحل خواهیم بود.

او می گوید: تنگه هرمز، مناطق ساحلی و دور از ساحل استان های بوشهر و هرمزگان، در خلیج فارس و مناطق ساحلی و دور از ساحل استان سیستان و بلوچستان، در شرق دریای عمان درگیر این سامانه بارشی خواهند بود.

او می گوید: احتمال غرق شدن شناگران، احتمال پاره شدن تورهای صیادی و آسیب به قفس‌های صیادی، احتمال خسارت به شناورهای سبک، صیادی، مسافربری، تفریحی، نیمه سنگین، اختلال در ورود و خروج شناورها به بندرگاه‌ها و احتمال آسیب به تاسیسات دریایی در سواحل و فراسواحل در این مدت وجود دارد‌.

گودرزی گفت: براین اساس به افراد توصیه می شود از عملیات تفریحی، بویژه غواصی و شنا اجتناب کرده، محدودیت در تردد با شناورهای سبک، نیمه سنگین و قایق‌های صیادی، مسافربری و تفریحی، تمهیدات لازم جهت پیشگیری از هر گونه خسارت، جمع‌آوری تورهای صیادی و محدودیت در فعالیت‌های دریایی در سواحل و دور از سواحل را هم وطنان در دستور کار خود قرار دهند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی