دوشنبه 26 خرداد 1404

هشدار سفارت روسیه به شهروندانش: ظرف 24 ساعت اراضی اشغالی را ترک کنید

وب‌گاه دنیای اقتصاد مشاهده در مرجع
هشدار سفارت روسیه به شهروندانش: ظرف 24 ساعت اراضی اشغالی را ترک کنید

«آناتولی ویکتوروف» سفیر روسیه در اراضی اشغالی همچنین گفت توصیه می‌کنند که همه شهروندان روسیه حاضر در اراضی اشغالی تا زمانی که اوضاع به حالت عادی بازگردد، فلسطین اشغالی را ترک کنند.

سفیر روسیه در اراضی اشغالی امروز (دوشنبه) عنوان داشت که توصیه‌هایی را به شهروندان روس برای ترک اراضی اشغالی ارائه کرده و گفت، این فرصتی است تا آنها ظرف 24 ساعت از طریق گذرگاه مصر خارج شوند.

به نقل از خبرگزاری ریانووستی، وی افزود: «در جنوب اسرائیل فرصتی وجود دارد. در مرز با مصر، گذرگاه های مرزی بگین یا تابا در حال فعالیت هستند. در آنجا آنها می‌توانند 24 ساعت شبانه روز وارد مصر شوید و از آنجا می‌توانند به شرم الشیخ یا قاهره رفته و برای بازگشت به روسیه از پروازهای آئروفلوت و سایر پروازها استفاده کنند.»

خبر مرتبط روسیه می‌تواند نقش کلیدی در میانجیگری میان ایران و اسرائیل ایفا کند

«کریل دمیتریف» نماینده ویژه رئیس جمهور روسیه و مدیر صندوق سرمایه‌گذاری مستقیم این کشور گفت که مسکو می‌تواند نقشی کلیدی در میانجیگری در درگیری میان ایران و اسرائیل ایفا کند.

این دیپلمات روسی ادامه داد، تاکنون ده‌ها شهروند روسیه از این فرصت استفاده کرده‌اند.

این مقام دیپلماتیک روسیه در ادامه خاطرنشان کرد: «ما در مورد امکان تخلیه صحبت می‌کنیم و معتقدیم شهروندانی که می‌خواهند از خود محافظت کنند این فرصت را دارند. ما از نزدیک وضعیت را زیر نظر داریم و در صورت لزوم تصمیمات بعدی را خواهیم گرفت. تا زمانیکه وضعیت با ثبات شود، به شهروندان روسی تاکید داریم تا به اراضی اشغالی برنگردند.»

در این میان «ماریا زاخارووا» سخنگوی وزارت خارجه روسیه نیز گفت، دیپلمات‌های روسیه خروج شهروندان روسی از ایران و اراضی اشغالی را در طول شبانه روز تسهیل می‌کنند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

هشدار سفارت روسیه به شهروندانش: ظرف 24 ساعت اراضی اشغالی را ترک کنید 2