چهارشنبه 8 بهمن 1404

هفته هفدهم لیگ برتر با سه بازی فردا / مصاف پرسپولیس و استقلال روز جمعه

خبرگزاری دانشجو مشاهده در مرجع
هفته هفدهم لیگ برتر با سه بازی فردا / مصاف پرسپولیس و استقلال روز جمعه

هفته هفدهم لیگ برتر با انجام سه مسابقه در شهر‌های خرم‌آباد، تبریز و انزلی روز پنجشنبه آغاز می‌شود.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، فردا پنجشنبه از بین مدعیان تنها تیم تراکتور بازی دارد و دو تیم پرسپولیس و استقلال جمعه به مصاف حریفان خود می‌روند.

خیبر - آلومینیوم 

هر دو تیم از اشتباه داوری در هفته گذشته زخم خورده‌اند. اشتباهات تأثیرگذار داوران 3 امتیاز را از آنها گرفته و شاید به همین دلیل هم کمیته داوران یکی از بهترین داورانش را برای این دیدار انتخاب کرده، دکتر بیژن حیدری.

آلومینیوم اراک از 5 بازی آخرش در لیگ فقط یک امتیاز گرفته و با 4 باخت متوالی به این دیدار پا می‌گذارد. روند نتیجه‌گیری سبزپوشان اراکی در جدول لیگ از همه تیم‌ها بدتر است ولی همچنان در رده سیزدهم جدول قرار دارند.

خیبر خرم‌آباد مقابل تیم‌های بزرگ و مدعی هم خوب بازی می‌کند و هم خوب امتیاز می‌گیرد، اما در 5 بازی آخرش در لیگ فقط یک برد داشته که آن هم مقابل استقلال خوزستان بود. خیبری‌ها در حال حاضر با 21 امتیاز در جدول لیگ هشتم هستند و بالاتر از تیم‌های مدعی، چون فولاد خوزستان قرار دارد.

*تقابل دو تیم هیچ‌وقت مساوی نشده و سه بار آلومینیوم و دو بار هم خیبر پیروز شده است.

*مدیران هر دو تیم در این هفته به دلیل اشتباه تأثیرگذار داوری مصاحبه‌های جنجالی زیادی انجام دادند و داوران بازی این دو تیم در هفته قبل هم به دلیل اشتباهات مهم و تأثیرگذار نیز محروم شدند.

تراکتور - مس رفسنجان

تراکتور دور برگشت لیگ را با توقف مقابل استقلال آغاز کرد و اکنون با 26 امتیاز در رده چهارم جدول لیگ ایستاده. قهرمان فصل گذشته فقط 5 امتیاز با سپاهان صدرنشین فاصله دارد.

مس رفسنجان آخرین تیم جدول لیگ برتر است که هفته گذشته مقابل خیبر پیروز شد تا امتیازهایش دورقمی شود و با یازده امتیاز روحیه بهتری برای بقا داشته باشد.

تراکتور با 21 گل زده بعد از استقلال، دومین خط حمله زهردار لیگ را دارد و فقط 8 گل خورده که به همراه سپاهان صدرنشین بهترین خط دفاع لیگ را دارد.

مس رفسنجان هم با 21 گل خورده بدترین خط دفاع لیگ را دارد.

مسی‌ها در این هفته بازیکن اسبق تیم ملی کره جنوبی و محمد عباسی بازیکن نیم‌فصل اول فولاد را جذب کرده‌اند تا وضعیت تیم خود را سامان بیشتری بدهند.

بازی رفت دو تیم بدون گل به پایان رسید که البته رسول خطیبی هدایت مس را برعهده داشت ولی اکنون اسکوچیچ مقابل مجتبی جباری سرمربی جدید مس قرار می‌گیرد.

اسکوچیچ سرمربی تراکتور به بهانه سرماخوردگی و گرفتگی صدایش در نشست خبری قبل از مسابقه حاضر نشد.

تمرینات تراکتور این روز‌ها خیلی خلوت شده و از جمع کادر فنی فقط اسکوچیچ باقیمانده دیگر مربیان تراکتور قراردادشان را فسخ کرده‌اند و مهرداد خانبان تنها دستیار سرمربی تراکتور است.

مسابقه دو تیم بدون حضور تماشاگر برگزار می‌شود. ساعت این بازی به دلیل سرمای هوا تغییر کرد و به‌جای ساعت 16 در ساعت 14:30 انجام می‌شود.

ملوان - فولاد

ملوان به دلیل استفاده از سینا خادم پور با حکم انضباطی مقابل تراکتور و استقلال بازنده شد و 2 امتیاز از دست داد تا در حال حاضر با 21 امتیاز در رده نهم جدول بایستد. البته مدیران باشگاه به این رای کمیته انضباطی اعتراض کرده و امیدوارند امتیازهایشان برگردد.

فولاد هم هفته گذشته بعد از توقف خانگی مقابل چادرملو اردکان سرمربی‌اش تغییر کرد و یحیی گل محمدی از سمت خود استعفا کرد تا حمید مطهری هدایت قرمزپوشان اهوازی را برعهده بگیرد.

فولادی‌ها با 17 امتیاز در رده یازدهم جدول ایستاده‌اند.

دو تیم جز گل‌نزن‌ترین تیم‌های لیگ هستند و فولاد با 7 گل زده بدترین خط حمله لیگ را دارد. بعد از آن ملوان با 8 گل زده دومین خط حمله ضعیف لیگ است. البته فولاد با 9 گل خورده یکی از مستحکم‌ترین خطوط دفاع لیگ را دارد و گل زدن به این تیم راحت نیست.

مازیار زارع، سرمربی ملوان هم در این دیدار به دلیل محرومیت حق نشستن روی نیمکت تیمش را ندارد.