شنبه 12 مهر 1404

همزمان با جشنواره فیلم کودک، افسانه سپهر، موفق به کسب جایزه بهترین انیمیشن جشنواره «ساگای ژاپن» شد

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
همزمان با جشنواره فیلم کودک، افسانه سپهر، موفق به کسب جایزه بهترین انیمیشن جشنواره «ساگای ژاپن» شد

مهدی جعفری مدیرعامل کارخانه صنایع سرگرمی مهوا و تهیه کننده افسانه سپهر، تنها انیمیشن حاضر در جشنواره کودکان و نوجوان اصفهان از موفقیت‌های جهانی این انیمیشن ایرانی گفت.

- اخبار فرهنگی -

مهدی جعفری تهیه کننده انیمیشن «افسانه سپهر»، در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم درباره دستاوردهای خارجی این انیمیشن ایرانی که که در سی و هفتیمن جشنواره کودکان و نوجوانان ایران حضور دارد، گفت: «افسانه سپهر»، با هدف ورود به بازارهای بین المللی و استفاده از بستر و ظرفیت سینمای کودک و نوجوان طراحی شده است. قصه سپهر و بابو، برگرفته از فرهنگ و قصه‌های ایرانی است، تا با یک قهرمان ایرانی و یوزپلنگ در بازارهای بین‌المللی بتوانیم حضور موثری را داشته باشیم.

او افزود: پس از کسب جایزه جشنواره ساکرامنتو، از کشور امریکا، افسانه سپهر، موفق به کسب جایزه مهم رمی، از 58 امین جشنواره جهانی هیوستون شد. در همین ایامی که در جشنواره فیلم کودک و نوجوان اصفهان هستیم. افسانه سپهر، جایزه بهترین انیمیشن جشنواره «ساگای ژاپن» را نیز دریافت کرد.

جعفری در ادامه با اشاره به ششمین جشنواره فیلم کودک و نوجوان پکن، ادامه داد: پس از راهیابی افسانه سپهر، به مرحله نهایی، این انیمیشن در روزهای پایانی مهرماه در این جشنواره در شهر پکن برای کودکان و نوجوانان به نمایش درخواهد آمد و امیدوارم جایزه این جشنواره هم نصیب افسانه سپهر و صنعت انیمیشن ایران شود تا قدرت و توان ایران بیشتر از گذشته در دنیا رخ نمایی کند.

مدیرعامل کارخانه صنایع سرگرمی مهوا، گفت: ما به همه‌ی اهدافی که طراحی کرده بودیم، در جشنواره فیلم فجر رسیدیم و با توجه به رشد صنعت انیمیشن اعتقاد دارم انیمیشن ایران مجموعا به موفقیت‌های مهمی دست پیدا کرده و افق پیش رو بسیار روشن است. پس از جشنواره فیلم کودک هم شاهد اکران این انیمیشن در سینماهای ایران خواهیم بود

وی ادامه داد: مهم‌ترین اتفاق حضور در بین فیلم های رئال برای رقابت سپهر تنها انیمیشن بخش رقابتی فیلم های بلند است و این یعنی سطح انیمیشن در ایران به قدری بالا رفته که برگزارکنندگان جشنواره های فیلم در ایران انیمیشن سینمایی را هم سطح و همسنگ فیلم های واقعی دیده‌اند و درآن سطح مورد قضاوت قرار می‌گیرد فکر می‌کنم جشنواره کودکان و نوجوانان اصفهان شروع موفقیت‌های انیمیشن سپهر بخصوص در حوزه فروش و اکران عمومی خواهد بود.