سه‌شنبه 28 مرداد 1404

همکاری غول های فناوری برای مدل سازی احیای اقتصاد بعد از کرونا

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
همکاری غول های فناوری برای مدل سازی احیای اقتصاد بعد از کرونا

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از زددی نت، شرکت هایی مانند رولزرویس، گوگل، آی بی ام و غیره گروهی به نام ایمر2 جنت تشکیل داده اند تا با تجزیه و تحلیل وضعیت اقتصادی جهان و با کمک گرفتن از ابزار متنوع فناوری، مدلی جدید برای پشتیبانی از شرکت ها و دولت ها ابداع کنند.

این مدل در شرایطی که ویروس کرونا موجب رکود اقتصاد جهانی شده به دولت ها و شرکت ها امکان می دهد تا برای احیای کسب و کارهای مختلف بهترین روش را بیابند.

هم اکنون سردرگمی و تردیدهای زیادی در مورد بهترین روش احیای اقتصاد جهان وجود دارد و مدل سازی با استفاده از فناوری های موجود می تواند از سردرگمی در این زمینه بکاهد. از جمله دیگر شرکت های فعال در این زمینه می توان به دیتا سیتی، او دی آی لیدز، موسسه لیدز، وایت اسپیس و غیره اشاره کرد.

انتهای پیام /

فناوری مدل‌سازی اقتصاد گوگل
همکاری غول های فناوری برای مدل سازی احیای اقتصاد بعد از کرونا 2