شنبه 12 آبان 1403

هم افزایی پارک علم و فناوری و جهاددانشگاهی نتایج علمی مطلوبی را حاصل می کند

خبرگزاری ایسنا مشاهده در مرجع
هم افزایی پارک علم و فناوری و جهاددانشگاهی نتایج علمی مطلوبی را حاصل می کند

رئیس جهاددانشگاهی استان کردستان گفت: پارک علم و فناوری باید جهاددانشگاهی را بخشی از خود بداند تا با استفاده از توان هر دو سازمان، نتایج بهتری حاصل شود.

اکبر اسدی، امروز یکشنبه (15 اسفندماه) در دیدار با رئیس پارک علم و فناوری کردستان اظهار کرد: هم افزایی و وحدت رویه یکی از راههای تحقق حل مشکلات در سطح کشور و استان است.

وی افزود: هرمجموعه از دستگاهای موجود از توانمندی‌های خاصی برخوردار است که با همکاری، هم افزایی و وحدت رویه می‌توانند پاسخگوی نیازهای جامعه باشند.

رییس جهاددانشگاهی استان کردستان عنوان کرد: جهاددانشگاهی در حوزههای مختلفی از جمله پژوهشی، آموزشی، فرهنگی، اشتغال و کارآفرینی منشاء فعالیت های ارزشمندی در سطح کشور است.

وی با تاکید بر اینکه جهاددانشگاهی با کمترین‌ها، بهترین‌ها را به وجود آورده زیرا که این مجموعه هم دارای تخصص و هم تعهد است، گفت: در استان کردستان دو مرکز نوآوری و شکوفایی وجود دارد که یکی از این مراکز در سنندج و دیگری در بیجار قرار دارد.

اسدی تصریح کرد: سعی ما در مرکز نوآوری و شکوفایی این است که افراد مستعد و صاحب ایده را شناسایی و استعداد سنجی کرده و زمینه و بستر رشد آن‌ها را فراهم کنیم، سپس این افراد می توانند با گذراندن دوره پیش رشد با ایده خاصی و مشخصی در زیرمجموعه پارک علم و فناوری قرار بگیرند.

وی تاکید کرد: پارک علم و فناوری در کنار جهاددانشگاهی می تواند با هم افزایی نتایج بسیار مطلوبی را در تحقق اهداف مورد نظر بوجود آورد.

رئیس جهاددانشگاهی کردستان هم‌افزایی دستگاهها را امری مهم دانست و گفت: تحقق این مهم می تواند بسیاری از مشکلات پیشروی دستگاه ها را مرتفع کرده و نتایج خوبی را به وجود آورد.

وی گفت: با توجه به بررسی های به عمل آمده و بر اساس نیازهای موجود استان، در سال جاری یکی از ساختمان‌های جهاددانشگاهی در استان کردستان به مجتمع کارآفرینی و اشتغال که مرکب از مدرسه مهارت، خانه خلاق، مشاوره شغلی تبدیل شده است. که امیدواریم با بسط و گسترش فعالیت ها ی این مجتمع شاهد کاهش نرخ بیکاری در استان باشیم.

همه باید به تولید سرمایه در کشور کمک کنند

رئیس پارک علم و فناوری استان کردستان، پارک را خدمت‌گذار جامعه عنوان کرد و گفت: هر مجموعهای که کار تخصصی را به شیوه صحیح دنبال نکند و به صورت پیوسته به دنبال پراکنده کاری باشد، به نتیجه و هدف نمی‌رسد.

حامد قادرزاده در ادامه این دیدار گفت: پارک علم و فناوری در کنار دانشگاه و به منظور تبدیل ایده های دانش آموختگان به عمل ایجاد شده است.

وی عنوان کرد: جهاددانشگاهی همانگونه که از اسمش پیدا است، مجموعهای در راستای تکمیل مجموعههایی همچون دانشگاه و پارک علم و فناوری بوده و اقدامی کاملا جاهدانه است، که با جهد و تلاش مستمر دنبال می‌شود و هراندازه که این تنوع در جامعه با تاکید بر تعریف چشم‌انداز گسترش پیدا کند؛ هم رقابت و هم امکان مقایسه نیز افزایش پیدا خواهد کرد.

قادرزاده بیان کرد: خوشبختانه امروز نگاه توسعهای سرمایهرسانی در کشور بیش از گذشته در جامعه حاکم است و طرح دستیار فناوری می‌تواند در این راستا کمک کننده باشد.

وی تصریح کرد: براساس مصوبهای که در وزارت عتف صورت گرفته است، دانشجویان کارشناسی می‌توانند از ترم شش به بعد در واحدهای رشد و فناوری پارک استقرار و تا 6 ماه نیز مورد حمایت پارک علم و فناوری استان قرار گیرند.

قادرزاده بیان کرد: در حال حاضر در صدد هستیم تا در شرکت‌های موجود در سطح شهر و استان، واحدهای نوآور و فناوری را تعریف و از آنان حمایت کنیم.

وی با تاکید بر این موضوع که همه بایستی به تولید سرمایه در کشور کمک کنند، خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری همواره بر سرمایه انسانی تاکید فرموده است، همانگونه که خداوند در قرآن کریم، خود را برای خلق انسان تحسین می‌کند و این در واقع یک تاکید بی‌بدیل و جایگزینی برای آن نیست.

رئیس پارک علم و فناوری کردستان با اشاره به ضعف در حوزه اطلاع‌رسانی است، گفت: وجود رسانههایی همچون ایسنا در جهاددانشگاهی، سبب پویایی و تحرک هیئت علمی دانشگاه و مسئولان اجرایی خواهد شد.

وی اضافه کرد: رسانهها دو جنبه مختلف را در خود دارند که یکی از آنان عبارت است از راکد نبودن شخص صاحب پژوه و دیگری انتقال تولیدات به جامعه هدف است.

انتهای پیام