شنبه 15 شهریور 1404

هواداران استقلال در انتظار رونمایی رسمی رسمی از بازیکن سابق بارسلونا

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
هواداران استقلال در انتظار رونمایی رسمی رسمی از بازیکن سابق بارسلونا

مدیران باشگاه استقلال با بازیکن سابق تیم فوتبال بارسلونا به توافق رسیده‌اند و از این بازیکن به زودی رونمایی خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان - تیم فوتبال استقلال پس از مدتی بررسی و مذاکره، سرانجام با مدیر برنامه‌های مونیر الحدادی، وینگر و مهاجم سابق بارسلونا و سویا به توافق رسید. طبق اعلام کلینیک پزشکی «iqumed» در اسپانیا، این بازیکن روز گذشته تست‌های پزشکی خود را با موفقیت پشت سر گذاشته و در صورت نبود مشکل خاص، در روز‌های آتی برای امضای قرارداد رسمی راهی تهران خواهد شد.

مونیر الحدادی علاوه بر بارسلونا و سویا، سابقه بازی در تیم‌های آلاوز، ختافه و لاس پالماس را نیز در کارنامه دارد. هرچند او در اسپانیا متولد شده، اما برای تیم ملی مراکش به میدان می‌رود و توانایی بازی در دو پست وینگر و مهاجم نوک را داراست.

ارزش تقریبی این بازیکن حدود 1.5 میلیون یورو برآورد شده است و با حضور او، استقلال قادر خواهد بود خط حمله‌ای قدرتمند برای رقابت‌های لیگ برتر و لیگ قهرمانان آسیا 2 در اختیار داشته باشد، آمادگی‌ای که می‌تواند نقش مهمی در موفقیت آبی‌پوشان ایفا کند.