یک‌شنبه 19 مرداد 1404

واریز وجه 1200 نفر در بروجرد برای اجرای طرح اقدام ملی مسکن

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
واریز وجه 1200 نفر در بروجرد برای اجرای طرح اقدام ملی مسکن

پارسا گفت: 1200 نفر در بروجرد برای اجرای طرح اقدام ملی مسکن وجه اولیه را واریز کرده اند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ احمد پارسا در گفتگو با خبرنگار سفیرافلاک اظهار داشت: پروژه اقدام مسکن ملی با هدف خانه دار شدن برای افراد فاقد خانه تعریف شده که با ارائه تسهیلات، زمین و آوردن سهم متقاضی، منازلی تهیه و در اختیار این قشر قرار گیرد.

وی افزود: از سه هزار نفری که تاکنون تشکیل پرونده داده اند، هزار و 200 نفر وجه اولیه مورد نظر را پرداخت کرده اند و مابقی متقاضیان هنوز نسبت به پرداخت این وجه اقدامی نداشته اند.

رئیس اداره راه و شهرسازی بروجرد تصریح کرد: در همین راستا پروژه 240 واحدی که از چندی پیش آغاز شده اکنون 15 درصد پیشرفت فیزیکی دارد، همچنین پروژه 144 واحدی اقدام مسکن ملی در مراحل اولیه حدود پنج درصد پیشرفت فیزیکی دارد و پروژه سه هزار واحدی هم اقدامات اولیه آن انجام شده و مراحل بعدی کار به زودی آغاز می شود.

پارسا گفت: خوشبختانه در شهرستان بروجرد برای اجرای این پروژه مشکل زمین وجود نداشت و همین سبب شد تا اقدامات اولیه برای آغاز کار به خوبی انجام شود.

وی با اشاره به تسهیلات این طرح عنوان کرد: تاکنون 220 واحد این پروژه موفق به دریافت تسهیلات 250 میلیون تومانی شده اند و مابقی واحدها نیز طبق پیشرفت فیزیکی که داشته باشند، مشمول دریافت تسهیلات می شوند.

رئیس اداره راه و شهرسازی بروجرد خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه از سه هزار متقاضی حدود هزار و 200 نفر وجه اولیه را واریز نموده اند، احتمالا برای تکمیل ظرفیت، با اعلام وزارت راه و شهرسازی، متقاضیان جدید جایگزین افرادی که وجه واریز نکرده اند، می شوند.

انتهای پیام /