واکسن ایرانی امیکرون تایید شد
اولین واکسن ایرانی امیکرون مجوز تزریق گرفت.
کوویران برکت پلاس به عنوان نخستین واکسن ایرانی مقابله با سویه امیکرون، وارد سبد مصرفی واکسنهای مقابله با کرونا شد.
دکتر صابونی، مدیرعامل شرکت سینا فارمد با اشاره به تلاش 29 روزه 400 متخصص برای دستیابی به دانش تولید واکسن برکت پلاس، گفت: این واکسن باهدف شکست سویه امیکرون تولید شده است و مجور تزریق را از وزارت بهداشت دریافت کرد.
بیشتر بخوانید: واکسن امیکرون تایید شد
او اثربخشی و ایمنی زایی 80 درصدی این واکسن در برابر ویروس امیکرون را از مزایای این واکسن دانست و افزود: این واکسن برپایه ویروس غیر فعال شده است.
مدیرعامل شرکت سینا فارمد گفت: زمستان سال گذشته پس از شناسایی سویه امیکرون، متخصصان گروه دارویی برکت تولید واکسن اختصاصی این ویروس را به نتیجه رساندند.
او می گوید: بعد از موفقیت و اثربخشی 100 درصدی واکسن جدید کوویران برکت ویژه سویه امیکرون در مرحله تست حیوانی و ارسال مستندات، مطالعه بالینی این واکسن از ابتدای اسفند 1400 با تزریق واکسن برکت پلاس به 210 داوطلب آغاز شد.
صابونی گفت: در این مطالعه به داوطلبانی که دز اول و دوم خود را یکی از دو واکسن برکت و سینوفارم زده بودند، واکسن جدید تزریق و مستندات و نتایج این کارآزمایی برای وزارت بهداشت ارسال و مجوز تزریق اضطراری صادر شد./ مشرق
هم اکنون دیگران می خوانند-
ثبتنام آزمون استخدامی سازمان تامین اجتماعی + لینک ثبتنام
-
خبر مهم از واریز یارانه 300 و 400 هزار تومانی | مشمولان و دهکبندی جدید یارانه اعلام شدند
-
جزئیات دستگیری «ر. م» اعلام شد
-
هشدار! این گوشیهای سامسونگ خطرناکند
-
حمله شبانه دزدان نقابدار با قمه به یک ویلا
-
صحنه وحشتناکی که مادر دید | قتل خواهر مطلقه با شلیک گلوله در کرج + جزئیات