واکسیناسیون
واکسیناسیون
احمد مهدوی گفت: شرایط ثابت و رنگ شهرستانهای البرز آبی است اما اشتهارد به رنگ زرد کرونایی درآمده و باید پروتکلهای بهداشتی را رعایت کرد.
علیرضا زالی، فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در تهران در اینباره میگوید: «میزان مراجعات به مراکز بهداشتی و درمانی تهران با علائم مشکوک کرونا افزایش پیدا کرده و در موارد بستری هم بهتدریج آمار تهران در حال تغییر است. پیشبینی میشود در هفتههای آینده شاهد موجهای جدیدی از ویروس باشیم.»
کشورهای توسعهیافته قوانین بسیار سختی درباره سگگردانی وضع کرده و معمولاً هیچ سگ بدون صاحب واکسینهنشدهای وجود ندارد و سگهای ولگرد بلافاصله زندهگیری, واکسینه, عقیم و واگذاری میشوند اما در کشورمان قانون خاصی برای سگگردانی و اعمال محدودیت نداریم!
مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریهای ایالات متحده گزارش میدهد که دو سویه دیگر BA. 4 و BA. 5 بیش از 70 درصد از عفونتهای جدید در آن کشور را تشکیل میدهند. این سویههای تازه ممکن است تا حدی از مصونیت ایجاد شده توسط واکسن و عفونت قبلی فرار کنند.
عضو کمیته علمی کشوری مقابله با کرونا گفت: شرایط فعلی هشداری جدید برای آغاز پیک هفتم کروناست که اگر دستورالعملهای بهداشتی رعایت نشود، احتمال اینکه ظرف چند هفته آینده وارد پیک دیگری شویم، وجود دارد.
فاطمه ترکماناسدی با اشاره به افزایش موارد ابتلا به کووید 19 در روزهای اخیر، گفت: تکمیل دوره واکسیناسیون مانع از بروز موج جدید همه گیری ویروس کرونا در جامعه خواهد شد.
مهر نوشت: این روزها که اصرار بر تزریق دوز یادآور واکسن کرونا مطرح شده است، یکی از سوالات مهم این است که کدام واکسن را برای تقویت ایمنی بدن تزریق کنیم.
تهران - ایرنا - حکایتی دیگر از افزایش تعداد مبتلایان به کرونا در روزهای اخیر شروع شده است، تازه داشتیم نفسهایی از عمق وجود برای کاهش آمارهای مرگ و صفر شدن فوتیها میکشیدیم که خبرهای ناخوش از مبتلایان جدید به گوش رسید، گویا افزایش آمار مبتلایان به کرونا درجهان، بر روند صعودی ابتلا در ایران نیز تاثیر داشته است.
عضو کمیته علمی کشوری مقابله با کرونا با اشاره به علائم ابتلا به سویههای جدید امیکرون تاکید کرد: در سویه جدید احتمال افزایش مبتلایان، بستری و مرگ و میر دور از ذهن نیست؛
ایسنا نوشت: عضو کمیته علمی کشوری مقابله با کرونا با اشاره به علائم ابتلا به سویههای جدید امیکرون تاکید کرد: در سویه جدید احتمال افزایش مبتلایان، بستری و مرگ و میر دور از ذهن نیست.
استفاده از ماسک در تجمعات حائز اهمیت است. جامعه عمدتا دچار عادی انگاری شده است که این موضوع سبب افزایش تعداد مبتلایان میشود.
عضو کمیته علمی کشوری مقابله با کرونا با اشاره به شیوع وبا در برخی استانهای کشور، درباره علائم افتراقی وبا از کرونا، اظهار کرد: اسهال در وبا شدیدتر است؛ در حالی که طول مدت اسهال در این سویه امیکرون 24 تا 48 ساعت بوده و تعداد دفعات کمتری دارد اما در وبا اسهال بسیار شدیدتر و آبکیتر است.
مسعود یونسیان، عضو کمیته علمی ستاد ملی مبارزه با کرونا میگوید: زیرسویه BA5 نسبت به واکسیناسیون مقاوت بیشتری دارد، ایدهآل این است که ما بتوانیم واکسنی علیه زیر سویه BA5 درست کنیم.
این روزها که اصرار بر تزریق دوز یادآور واکسن کرونا مطرح شده است، یکی از سوالات مهم این است که کدام واکسن را برای تقویت ایمنی بدن تزریق کنیم.
مهرداد حق ازلی درباره علائم بیماری در مبتلایان به سویههای جدید یعنی BA 4 و BA 5، بیان کرد: اکثر افراد علائم گوارشی اسهال، دل درد و تهوع را دارند و علائم دیگر شبیه سرماخوردگی است که به طور متوسط بین 3 تا 7 روز به طول میانجامد. درگیری تنفسی در مبتلایان به سویه BA 4 و BA 5 کمتر است. این سویه در سالمندان دارای بیماریهای زمینهای بیشتر توانایی ایجاد مرگ و میر دارد.
عضو کمیته علمی کشوری مقابله با کرونا با اشاره به علائم ابتلا به سویههای جدید امیکرون تاکید کرد: در سویه جدید احتمال افزایش مبتلایان، بستری و مرگ و میر دور از ذهن نیست.