شنبه 11 بهمن 1404

واکنش انصارالله یمن به توافق میان قسد و حکومت الجولانی

وب‌گاه دنیای اقتصاد مشاهده در مرجع
واکنش انصارالله یمن به توافق میان قسد و حکومت الجولانی

یک عضو انصارالله در واکنش به توافق قسد و احمدالشرع، انتقاد شدیدی را متوجه استراتژی کردها در طول سال‌های گذشته کرد.

نصرالدین عامر، عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن در واکنش به انتشار جزئیات توافق میان شبه‌نظامیان نیروهای دموکراتیک سوریه (قسد) و حکومت جولانی، انتقاد شدیدی را متوجه استراتژی کردها در طول سال‌های گذشته کرد و آن را نتیجه مستقیم اعتماد کورکورانه به آمریکا دانست.

عامر در اظهاراتی صریح بیان داشت: کردها تمام واقعیت خود را به آمریکایی‌ها گره زدند و به آنها اعتماد کردند و خود را از هر آسیبی در امان پنداشتند؛ اینک می‌بینیم که آمریکایی‌ها آنها را به جولانی فروختند و آنها را طعمه‌ای آسان باقی گذاشتند که حتی چنگالی هم برای دفاع ندارند.

عامر ادامه داد: این چرخش ناگهانی و وضعیت کنونی قسد، مصداق بارز پیمان‌شکنی واشنگتن در قبال متحدان محلی خود است؛ متحدانی که تمام پشتوانه نظامی و سیاسی خود را منوط به حضور نیروهای آمریکایی کرده بودند.

وی این واقعه را درسی تلخ و گران‌بها برای تمام بازیگران منطقه‌ای دانست که سرنوشت خود را به حمایت‌های متغیر و غیرقابل اتکای آمریکایی‌ها می‌سپارند.

عامر در ادامه سخنان خود، با اشاره‌ای استعاری و کنایه‌آمیز به رویدادهایی مانند بحث فروش گرینلند یا تعاملات اروپا با آمریکا، تأکید کرد که ماهیت حمایت غرب از گروه‌های تحت نفوذش بر اساس منافع کوتاه‌مدت است: هیچ حمایتی برای کسی که خود را گروگان آمریکایی‌ها کند وجود ندارد، حتی اگر اروپایی و مویش بلوند باشد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.