چهارشنبه 16 اردیبهشت 1405

واکنش روسیه به ادعاهای ترامپ درباره نفت ایران / مدودف: او حرف‌های زیادی می‌زند

وب‌گاه اقتصاد نیوز مشاهده در مرجع
واکنش روسیه به ادعاهای ترامپ درباره نفت ایران / مدودف: او حرف‌های زیادی می‌زند

اقتصادنیوز: معاون رئیس شورای امنیت روسیه و رئیس حزب روسیه متحد به خیال‌پردازی رئیس‌جمهور آمریکا درباره تصاحب نفت ایران واکنش نشان داد.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، دیمیتری مدودف روز پنجشنبه در نشست شورای تخصصی تدوین برنامه مردمی حزب روسیه متحد افزود: در اواخر ماه مارس (فروردین 1405)، ترامپ اظهار داشت که می‌خواهد از ایران نفت بگیرد، همانطور که در سناریوی ونزوئلا اتفاق افتاد و احتمال تلاش ایالات متحده برای تصرف جزیره خارک، قطب اصلی صادرات نفت ایران، را رد نکرد.

رئیس‌جمهور سابق روسیه خاطرنشان کرد: طرح این سخنان مثل این است که یک نفر از خارج از کشور بگوید: «ما می‌آییم و همه نفت (روسیه) را می‌بریم.»

مدودف افزود: اول از همه، چه کسی به ترامپ اجازه می‌دهد همه نفت همه کشورها را تصاحب کند؟ اما با این وجود، او آن را می‌خواهد و آن را می‌گوید. خوب، او حرف‌های زیادی می‌زند.

وی خاطرنشان کرد: چنین جاه‌طلبی‌هایی غیرواقع‌بینانه است.

همچنین بخوانید