سه‌شنبه 29 مهر 1404

واکنش سخنگوی دولت به بازگشت گشت ارشاد / رئیس جمهور بارها گفتند با زور نمی‌توانیم حجاب را به ایرانیان برگردانیم + فیلم

وب‌گاه اقتصاد نیوز مشاهده در مرجع
واکنش سخنگوی دولت به بازگشت گشت ارشاد / رئیس جمهور بارها گفتند با زور نمی‌توانیم حجاب را به ایرانیان برگردانیم + فیلم

اقتصادنیوز: فاطمه مهاجرانی در خصوص بازگشت گشت ارشاد به خیابان‌های تهران گفت: قطعا با زور نمی‌توانیم حجاب را به ایرانیان برگردانیم، کما اینکه با زور هم نتوانستند بردارند.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از سخنگوی دولت در نشست خبری امروز با اهالی رسانه گفت: رعایت قوانین فرهنگی ضروری است، اما بازگشت حجاب با زور ممکن نیست؛ باید از ظرفیت‌های فرهنگی مثل مساجد استفاده کرد و از دوقطبی‌سازی در جامعه پرهیز شود.

مهاجرانی گفت: گفت: قطعا با زور نمی‌توانیم حجاب را به ایرانیان برگردانیم، کما اینکه با زور هم نتوانستند بردارند. هیچ بودجه‌ای برای کار ویژه اینچنینی اختصاص پیدا نکرده است.

همچنین بخوانید ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید