یک‌شنبه 23 شهریور 1404

واکنش سید حسن نصرالله به توافق ایران و عربستان

وب‌گاه دنیای اقتصاد مشاهده در مرجع
واکنش سید حسن نصرالله به توافق ایران و عربستان

سید حسن نصرالله گفت: در صورتی که روند نزدیک شدن روابط بین ایران و عربستان در مسیر طبیعی خود پیش برود می تواند افق های تازه ای فراروی منطقه و همچنین لبنان ترسیم کند.

دبیر کل حزب الله لبنان در واکنش به توافق میان ایران وعربستان برای ازسرگیری روابط دیپلماتیک گفت: این توافق تحولی مهم در منطقه و نوید دهنده گشوده شدن افق‌های جدید در منطقه و لبنان است.

به گزارش المیادین، سید حسن نصرالله گفت: نزدیک شدن روابط ایران و عربستان در راستای منافع کشورها و ملت های منطقه است.

وی ادامه داد: در صورتی که روند نزدیک شدن روابط بین ایران و عربستان در مسیر طبیعی خود پیش برود می تواند افقهای تازه ای فراروی منطقه و همچنین لبنان ترسیم کند.

جمهوری اسلامی ایران و عربستان سعودی برای از سرگیری روابط دو جانبه و آغاز به کار دوباره سفارتخانه‌های دو کشور توافق کردند.

--> اخبار مرتبط

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.