جمعه 10 مرداد 1404

واکنش فیروزآبادی به درخواست 57 نماینده برای فیلتر کردن واتس آپ

وب‌گاه اقتصاد نیوز مشاهده در مرجع
واکنش فیروزآبادی به درخواست 57 نماینده برای فیلتر کردن واتس آپ

اقتصادنیوز: دبیر سابق شورای عالی فضای مجازی تاکید دارد که باید سریعتر مساله فیلترینگ در کشور حل شود.

ابوالحسن فیروزآبادی در واکنش به تذکر 57 نفر از نمایندگان مجلس شورای اسلامی به دولت مبنی بر فیلترینگ واتس اپ به منظور جلوگیری از نفوذ دشمن، به «اقتصادنیوز» گفت: این 57 نفر، جریان خاصی در مجلس هستند که همیشه درباره فضای مجازی و رسانه ای کشور موضع مشخصی داشته اند.

وی افزود: بحث فیلترینگ به نظر من باید حل شود و شدت آن در کشور بسیار بالاست. این موضوع مناسب شرایط خطیر، بحرانی و امنیتی فعلی کشور نیست و باید فضای بازتر شود.

خبر مرتبط فیروزآبادی: باید زندان‌های بزرگی برای لایحه جدید فضای مجازی اختصاص یابد / فیلترینگ مناسب شرایط بحرانی فعلی نیست

اقتصادنیوز: دبیر سابق شورای عالی فضای مجازی در انتقاد به لایحه جدید دولت در خصوص مقابله با محتوای خلاف در فضای مجازی معتقد است اگر قرار باشد برای همه بندها و تبصره های این لایحه مجازات شدید در نظر گرفته شود، باید زندان های بزرگی به این لایحه اختصاص داد.

همچنین بخوانید ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
واکنش فیروزآبادی به درخواست 57 نماینده برای فیلتر کردن واتس آپ 2