شنبه 1 آذر 1404

واکنش وزیر نفت به ماجرای مفقود شدن 500 هزار کارت سوخت / مفقود نشده ما سوزانده‌ایم

وب‌گاه اقتصاد نیوز مشاهده در مرجع
واکنش وزیر نفت به ماجرای مفقود شدن 500 هزار کارت سوخت / مفقود نشده ما سوزانده‌ایم

اقتصادنیوز: وزیر نفت در پاسخ به اینکه با توجه به اینکه بحث گرانی بنزین وارداتی مطرح است، آیا نظارت‌ها در این حوزه بیشتر خواهد شد، گفت: حتما همین طور است.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایلنا، محسن پاک‌نژاد درباره نظارت بر کارت سوخت‌ها و این که گفته می‌شود 500 هزار کارت سوخت مفقود شده است، گفت: خیر این کارت‌ها مفقود نشده است ما 530 هزار کارت سوخت را سوزانده‌ایم.

وزیر نفت خاطرنشان کرد: بر اساس اطلاعاتی که عزیزان ما در حوزه فراجا در اختیار همکارامان قرار دادند و از محل تقاطع‌گیری اطلاعات «سامانه هوشمند سوخت» 530 هزار کارت سوخت که الان نزدیک به 600 هزار کارت شده سوزانده شده است.

وی ادامه داد: این فرآیند ادامه دارد و این کارت سوخت‌ها مربوط به خودروهای سرقتی و مفقود شده، موتور سیکلت‌های مفقودی و سرقتی است که سوزانده می‌شوند.

پاکنژاد با اشاره به دستاورد این اقدام گفت: عملاً خروجی و دستاورد این اقدام کاهش مصرف حدود 1/2 میلیون لیتر در روز است.

وی تاکید کرد: این دست اقدامات در حوزه وزارت نفت انجام می‌گیرد و پیگیری می‌شود که با همکاری سایر نهادهای ذی‌ربط ان‌شاالله اثرات بیشترش را خواهیم دید.

وزیر نفت در پاسخ به اینکه با توجه به اینکه بحث گرانی بنزین وارداتی مطرح است، آیا نظارت‌ها در این حوزه بیشتر خواهد شد، گفت: حتما همین طور است.

همچنین بخوانید ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید