وحید هاشمیان
وحید هاشمیان
اگر سردار آزمون و مهدی طارمی را جدا شده های قطعی دو تیم زنیت و ریو آوه بدانیم، کاوه رضایی شاید در شالروآ ماندنی شود.
یکی از مربیان تیم ملی فوتبال کشورمان عکسی جنجالی در صفحه اینستاگرام خود منتشر کرد.
انصاریان خودش را بزرگتر از آن میدید که جوانکی با چهره آفتابسوخته و موهای کوتاه، پیش چشم تماشاگران و در پخش زنده تلویزیونی، او را به بازی بگیرد. با تمام قدرتی که در ساقهایش داشت به برهانی لگدی زد که هم درد داشت و هم کارت قرمز! این لگد به نقطه عطفی در زندگی پسر کرمانی فوتبال ایران تبدیل شد.
گفتگوی ویژه برنامه ورزش و مردم با لوسیو مدافع اسبق بایرن مونیخ، اینتر و تیم ملی برزیل و خاطرات همبازی بودن او با علی کریمی و وحید هاشمیان را ببینید و بشنوید. منبع: فوتبال برتر
تهران - ایرنا - تیم ملی فوتبال ایران در نخستین بازی خود در جام جهانی 2006 با هدایت برانکو ایوانکوویچ برابر مکزیک با نتیجه سه بر یک شکست خورد در حالی که در 45 دقیقه نخست نمایش درخشانی داشت.
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، مهدی خراطی، رئیس دپارتمان تیمهای ملی فوتبال ایران مدتی قبل اعلام کرد دراگان اسکوچیچ و اعضای کادرفنی تیم ملی فوتبال کشورمان پیش از شروع رقابتهای لیگ برتر برای پیگیری بازیها و برنامه ریزی اردوهای آتی این تیم به ایران بازمی گردند. این درحالی است که 2 سرمربی خارجی لیگ برتر یعنی میودراگ رادولویچ، سرمربی مونته نگرویی ذوب آهن و میشو کریستیچویچ، سرمربی...
تاریخ بازگشت اعضای کادرفنی تیم ملی فوتبال ایران به کشورمان تاکنون قطعی نشده است.
سرمربی تیم ملی فوتبال ایران در صورتی که نتواند به موقع به ایران برگردد، «وحید هاشمیان» را برای تماشای بازی فولاد و استقلال مامور خواهد کرد.
تهران - ایرنا - سرمربی تیم ملی فوتبال ایران در صورتی که نتواند به موقع به ایران برگردد، «وحید هاشمیان» را برای تماشای بازی فولاد و استقلال مامور خواهد کرد.
دستیار ایرانی دراگان اسکوچیچ دیدار فولاد و استقلال را تماشا خواهد کرد.
فدراسیون فوتبال در حال برنامه ریزی برای حضور دوباره اسکوچیچ در تهران است.
تهران - ایرنا - کاپیتان اسبق تیم فوتبال پرسپولیس گفت: تدبیر وزارت ورزش و جوانان تاثیر خود را به زودی نشان داده و این اتفاق به رشد فوتبال کمک خواهد کرد.
مهدی مهدوی کیا و وحید هاشمیان از سوی مجله کیکر آلمان در بین باسابقه ترین آسیایی های بوندس لیگا قرار دارند.
مهدی مهدوی کیا و وحید هاشمیان از سوی مجله کیکر آلمان در بین باسابقه ترین آسیایی های بوندس لیگا قرار دارند.
دروازهبان ملیپوش تیم فوتبال پرسپولیس گفت: پیشبینی میکردم خیلیها دست به دست هم داده و اجازه ادامه مسابقات را نمیدهند.
سهشنبه هفته گذشته علیرضا بیرانوند به دفتر باشگاه پرسپولیس رفت و وقتی خبرنگاران کنجکاو درباره دلیل حضورش در باشگاه سوال پرسیدند، به شوخی عنوان کرد برای سایز کردن لباسش آمده است!