جمعه 13 تیر 1404

ورزش باد شدید در تهران

وب‌گاه اقتصاد نیوز مشاهده در مرجع
ورزش باد شدید در تهران

اقتصادنیوز: بر پایه واکاوی الگوهای همدیدی و بررسی نقشه‌های پیش‌یابی وضعیت جوی استان تهران طی پنج روز آینده، آسمان صاف تا قسمتی ابری، در ساعت بعدازظهر همراه با افزایش وزش باد پیش‌بینی می‌شود.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، اداره کل هواشناسی تهران از ورزش باد شدید برای برخی نقاط استان خبر داد.

طی این مدت در پاره‌ای نقاط به ویژه نیمه جنوبی و غربی استان، گاهی ورزش باد شدید تا خیلی شدید، خیزش و انتقال گردوخاک از استان‌های مجاور مورد انتظار است.

خبر مرتبط تصادف زنجیره‌ای در اتوبان تهران ساوه / چند نفر مصدوم شدند؟

اقتصادنیوز: تصادف زنجیره‌ای در ساعت 22 و 48 دقیقه روز پنج‌شنبه (12 تیر) در اتوبان ساوه به سمت تهران در محدوده ابتدای خروجی نسیم شهر اتفاق افتاده است.

آسمان تهران فردا (14 تیر ماه) صاف و وزش باد، گاهی وزش باد شدید و گرد و خاک با حداقل دمای 23 و حداکثر دمای 39 درجه سانتیگراد و طی یکشنبه (15 تیر ماه) آسمانی صاف تا کمی ابری، وزش باد، گاهی وزش باد شدید و گرد و خاک با حداقل دمای 20 و حداکثر دمای 36 درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

همچنین بخوانید ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
ورزش باد شدید در تهران 2