وزارت صنعت
وزارت صنعت
سخنگوی وزارت صنعت، معدن و تجارت ضمن تاکید بر اینکه در شرایط فعلی که هنوز عرضه و تقاضا در تعادل قرار ندارد و اختلاف قیمت بازار و کارخانه زیاد است، موضع وزارت صمت و وزارت اقتصاد، بر مدل موفق عرضه در بورس کالاست؛ اما پس از گذر از این شرایط، خودروساز بایستی در تعامل با شورای رقابت، برای آینده عرضه خودرو در بورس کالا تصمیمگیری کند.
معاون امور معادن وزارت صمت گفت: 23 هزار میلیارد تومان حقوق دولتی معادن در سال جاری دریافت شد. حدود 13 هزار میلیارد تومان هم معوقاتی بوده که میبایست در سالهای گذشته پرداخت میشد، اما افراد ذینفع، پرداخت نکرده بودند و الان تسویه شده است.
بهگزارش صمت، خودکفایی صنعت فولاد در برخی تجهیزات و قطعات یک اتفاق مهم و موفقیت بزرگی بود که توانست صرفهجویی ارزی بسیاری بههمراه داشته باشد.
قائم مقام وزیر صمت در امور بازرگانی با بیان اینکه سیاست دولت سیزدهم حمایت از مجموعههای اقتصادی و کسب و کارها است، نه دخالت در موضوعات اجرایی، گفت: وزارت صنعت، معدن و تجارت باید نماینده اصناف در دولت باشد و مطالبات این حوزه مهم را دنبال کند.
مدیرعامل صندوق ضمانت سرمایهگذاری صنایع کوچک از کاهش 9 درصدی سود تسهیلات صنعت چرم برای جلوگیری از خام فروشی خبر داد.
سخنگوی وزارت صنعت، معدن و تجارت اعلام کرد: 782 هزار میلیارد تومان تسهیلات در 8ماهه امسال به بخش صنعت و معدن داده شده که این میزان 67 درصد رقم مصوب برای کل سال 1401 است.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی در نامهای به وزرای جهاد کشاورزی و صمت مصوبات جلسهای که با حضور مسئولان کشاورزی، سازمان حمایت از مصرف کننده و تولید کننده و اتاق بازرگانی درباره «قیمت و نحوه عرضه شکر در سامانه بازارگاه و تعیین و اصلاح قیمت شکر» انجام شد را به این شرح اعلام کرد: 1- مقرر گردید به منظور ساماندهی بازار، معاونت توسعه بازرگانی...
جماران نوشت: قیمت و نحوه عرضه شکر برای دو گروه صنعت و خانوار اول بهمن تغییر خواهد کرد و دو وزارتخانه کشاورزی و صنعت نسبت به تعیین نرخ اقدام می کنند.
تهران - ایرنا - سخنگوی وزارت صنعت، معدن و تجارت اعلام کرد: 782 هزار میلیارد تومان تسهیلات در 8ماهه امسال به بخش صنعت و معدن داده شده که این میزان 67 درصد رقم مصوب برای کل سال 1401 است.
کمیت مجوزهای صادره برای احداث واحدهای صنعتی در زنجیره تولید فولاد به دغدغهای جدی برای کشور و اقتصاد بدل شده است.
وزیر صمت ضمن اشاره به فروش خارج از ضابطه خودرو به برخی از دستگاه ها، از ارائه گزارش کامل این تخلف به رئیس جمهوری خبر داد.