یک‌شنبه 16 آذر 1404

وزیر بهداشت: به نمایندگان مجلس گفتم حاضر هستید فرزند خود را به کسی بسپارید که حداقل‌های آموزشی را در یک کشور دیگر طی نکرده؟ یک نفر هم دستش را بلند نکرد

وب‌گاه اقتصاد نیوز مشاهده در مرجع
وزیر بهداشت: به نمایندگان مجلس گفتم حاضر هستید فرزند خود را به کسی بسپارید که حداقل‌های آموزشی را در یک کشور دیگر طی نکرده؟ یک نفر هم دستش را بلند نکرد

اقتصادنیوز: وزیر بهداشت عنوان کرد: در مجلس گفتم هر کدام از شما حاضر هستید پدر یا فرزندتان به کسی بسپارید که حداقل‌های کیفیتی آموزشی را در یک کشور دیگر طی نکرده، بعد ما اینجا به او کرسی بدهیم؟ اگر حاضر هستید دست خود را بالا ببرید، ما حرف شما را قبول می‌کنیم. یک نفر هم دستش را بلند نکرد.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از انتخاب، ظفرقندی، وزیر بهداشت در گردهمایی سالیانه دبیران منتخب نهادهای دانشجویی دانشگاه های علوم پزشکی کشور تاکید کرد: از یک طرف میگوییم ظرفیت را محدود کنیم و از طرفی دیگر، درست بر خلاف می‌گوییم آن کسی که در کنکور پزشکی ایران قبول نشد و خانواده اون هم ثروتمند بودند و در کشوری رفته و فرمول هم یاد گرفته، 72 واحد می‌گذراند و سپس در دانشگاه دولتی ما در رشته پزشکی می‌نشیند. اگر این عدالت است من آن را بلد نیستم.

وی افزود: دلیلش هم این است که می‌گویند ارز گران است، ارز که همیشه گران می‌شود‌. با دانشگاه‌های [خارجی] پیشینیان ما قرارداد بسته‌اند که شما 100 دانشجوی ایرانی بگیر و 500 دانشجو هم از کشور خودت بگیر، منتها چون بحث پول و ارز است 500 دانشجوی ایرانی میگیرد و 100 دانشجو از خودش میگیرد.

وزیر بهداشت ادامه داد: این کیفیت دارد؟ من در مجلس این‌ها را گفتم که هر کدام از شما حاضر هستید پدر یا فرزندتان به کسی بسپارید که حداقل‌های کیفیتی آموزشی را در یک کشور دیگر طی نکرده، بعد ما اینجا به او کرسی بدهیم؟ اگر حاضر هستید دست خود را بالا ببرید، ما حرف شما را قبول می‌کنیم. یک نفر هم دستش را بلند نکرد.

همچنین بخوانید ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید