شنبه 9 فروردین 1404

وزیر خارجه چین: پکن و ایالات متحده باید تعامل متقابل را تقویت کنند

وب‌گاه اقتصاد نیوز مشاهده در مرجع
وزیر خارجه چین: پکن و ایالات متحده باید تعامل متقابل را تقویت کنند

اقتصادنیوز: وزیر امور خارجه چین امروز (چهارشنبه) گفت که پکن و ایالات متحده باید تعامل متقابل را تقویت کنند و تفاهم را برای تقویت گفت‌وگو و حل و فصل نگرانی‌های متقابل بهبود بخشند.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، «وانگ یی» وزیر خارجه چین در نشستی با «ایوان گرینبرگ» معاون مدیر کمیته ملی روابط آمریکا و چین گفت: «در حال حاضر، چین و ایالات متحده در برهه مهمی از زمان برای انتخاب مسیر قرار دارند.»

به نقل از خبرگزاری ریانووستی، این دیپلمات ارشد چین ادامه داد: «دو طرف با هدایت نظرات و دیدگاه‌های مهم شی جین‌پینگ و دونالد ترامپ روسای جمهور چین و آمریکا، باید تعامل را تقویت کنند، تفاهم را بهبود بخشند، از قضاوت‌های نادرست اجتناب کنند و اختلافات را مدیریت کنند.»

وزیر خارجه چین همچنین خاطرنشان کرد، پکن مایل است در گفت‌وگو و رایزنی با واشنگتن به منظور حل و فصل نگرانی‌های منطقی هر دو طرف شرکت کند.

همچنین بخوانید ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید