وزیر صمت: توجه مضاعف خودروسازان به عنصر کیفیت
وزیر صمت، با بیان اینکه واردات خودروهای بنزینی و برقی در چارچوب سیاستهای ابلاغ شده از سوی خودروسازان در حال پیگیری است، گفت که خوشبختانه نتیجه مناسب در این حوزه به دست آمده است. بدین جهت در سامانه یکپارچه، خودروهای وارداتی عرضه شده و این روند برای ماههای آتی هم ادامه خواهد داشت.
علی آبادی، وزیر صنعت، معدن و تجارت، امروز همراه با جمعی از معاونانش با حضور در سایپا در جریان برنامهها و اقدامات توسعهای که گروه خودروسازی سایپا طی 25 ماه گذشته انجام داده است، قرار گرفتند.
محمدعلی تیموری، مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا در این دیدار گزارش جامعی از روند تولید، افزایش کیفیت، کاهش قیمت محصولات جدید گروه سایپا و حرکت انقلابی که گروه سایپا در حوزه خودروهای برقی انجام داده است ارائه کرد.
او ضمن اشاره به تنوع طراحی که گروه سایپا در دستور کار خود قرار داده است به تولید محصولات جدید گروه خودروسازی سایپا که شامل شاهین اتوماتیک، اطلس، سهند، پی90، ساینا CNG، شاهین پلاس،سیلک و آریا است، پرداخته شد.
خبر مرتبط آخرین خبر از فروش خودروهای وارداتی از زبان وزیر صمتعباس علی آبادی گفت: براساس برنامههای تولید، بنا شده که هر خودروساز حداقل یک نوع خودروی اقتصادی تولید و عرضه کند.
در ادامه، گزارشی از انقلاب پروژههای برقی محصولات جدید گروه خودروسازی سایپا شامل آریا (پلاگین هیبرید)، ساینای برقی و سهند برقی ارائه شد که نشان دهنده رویکرد گروه سایپا بر روی خودروهای برقی است؛ خودرو جدید آریا در حال انجام استانداردهای نهایی است.
در این مراسم مدیرعامل گروه سایپا، افق گروه سایپا در سالهای آتی به جهت تغییر رویکرد، توسعه محصول به سمت خودروهای هیبرید و برقی با در نظر گرفتن تنوع طراحی، محصول و تولید خودروهای ایمنتر را مطرح کرد.
وزیر صمت هم در حاشیه بازدید از شرکت سایپا، گفت: گروه سایپا از ظرفیتهای ملی است و پتانسیل بسیار بالایی از نظر دانش فنی و مهندسی در این شرکت وجود دارد و همچنین تجربه طولانی در این بنگاه صنعتی نهفته است که باید حفظ شود و توسعه پیدا کند.
او با بیان اینکه گروه سایپا رو به جلو حرکت میکند اما توقع از این مجموعه صنعتی به دلیل ظرفیت بالای انسانی بیشتر است، افزود: انتظار من این است که سایپا بر توسعه ظرفیت مهندسی و بازاریابی خود بیشتر تاکید کند و با شناسایی ظرفیت بازار به تولید محصول بپردازد، خوشبختانه نیروی انسانی و مدیریت خوبی در سایپا وجود دارد که اگر پیوند عمیقی بین این دو ظرفیت شکل بگیرد، یقینا موفقیتهای بیشتری حاصل خواهد شد.
وزیر صمت اظهار کرد: یکی از اقدامات مناسبی که گروه خودروسازی سایپا انجام داده، تنوع محصول است، تنوع محصول تضمین کننده، نیاز و خواست مشتریان است. رویکرد گروه سایپا این است که با تنوع بخشی به محصولات خود رضایت مشتریان را کسب کند، در این میان ضرورت دارد که عنصر کیفیت مورد توجه مضاعف قرار گیرد تا مردم، با اطمینان خاطر محصولات این مجموعه صنعتی را خریداری کنند.
او افزود: عملکرد سایپا رو به جلو می باشد و معتقدم که سایپا باید در روند رو به جلو همواره خودش را متناسب با شرایط روز باز مهندسی کند چون هم ظرفیتها تغییر میکند و هم محیط و این دو را باید باهم تطبیق داد. سایپا به سن خبرگی رسیده و تا کنون دو نسل از سایپا خارج شده و برهمین اساس، سایپا یک شرکت بالغ است و انتظاری که از سایپا وجود دارد به عنوان یک شرکت بالغ این است که باید در صنعت خودرو کشور بدرخشد.
وزیر صمت با تاکید بر اینکه خودروسازان ایرانی باید خود را با تحولات جهانی که حرکت به سمت خودروهای برقی است، منطبق کنند، افزود: باید به سرعت خودمان را به شرایط روز برسانیم و تولیدات خود را با تولیدات جهانی تطبیق دهیم. گروه خودروسازی سایپا در این عرصه در حال تلاش است و به زودی ثمرات این تلاش را مردم خواهند دید؛ روندها در تولید، ارتقای کیفیت و خودروهای برقی مثبت و امیدوار کننده است.
او با بیان اینکه گروه سایپا در مسیر تیراژ تولید، تنوع بخشی و داخلیسازی محصولات گامهای خوبی برداشته است، افزود: واردات خودروهای بنزینی و برقی در چارچوب سیاستهای ابلاغ شده از سوی خودروسازان در حال پیگیری است و خوشبختانه نتیجه مناسب در این حوزه به دست آمده است. بدین جهت در سامانه یکپارچه، خودروهای وارداتی عرضه شده و این روند برای ماههای آتی هم ادامه خواهد داشت.
علی آبادی تصریح کرد: امیدواریم با همت و تلاش خودروسازان و مجموعههای که مجوز واردات دارند، واردات خودرو با جدیت بیشتری دنبال شود.
وزیر صمت در خصوص خودروهای برقی و عصری که پیش روی خودروسازان قرار گرفته است، گفت: چه بخواهیم و چه نخواهیم محیط زیست بیش از این اجازه نمیدهد که خودروهای احتراقی در خیابانها تردد کند. از همین رو باید تلاش شود که برای حفظ محیط زیست و کاهش آلایندگی ناشی از مصرف بنزین خودروها، تولید خودروهای برقی محقق و همچنین در کنار این امر واردات خودروهای برقی صورت گیرد.
علی آبادی با بیان اینکه در بازدید از شرکت سایپا نکات خوبی را دیدم، گفت: سایپا زنده است و با نشاط حرکت میکند و انتظار این است که این نشاط چند برابر شود و این موضوع با همدلی بین مدیران و کارکنان بیشتر خواهد شد.
در حاشیه بازدید وزیر صمت، به صورت نمادین 5 دستگاه خودروی چانگان CS55 پلاس به مشتریان محترم گروه سایپا تحویل داده شد. قرار است از فردا تحویل 610 دستگاه خودروی CS55 پلاس به مشتریان آغاز شود. همچنین گروه خودروسازی سایپا برنامه پیش فروش 4000 دستگاه خودرو CS55 پلاس و 2000 دستگاه خودرو CS35 پلاس را برای مشتریانی که در مرحله جدید در سامانه یکپارچه خودروهای وارداتی در حال ثبت نام هستند، برنامه ریزی کرده است.
--> اخبار مرتبط- قیمت کارخانهای خودرو تغییر نمیکند
- رشد تولید خودروهای سواری داخلی در کشور
- عرضه 30هزار خودروی برقی در 1403
- پاسخ «منطقی» به آینده قیمت خودرو
- صادرات تجهیزات کشاورزی به کشورهای همسایه
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.