وضعیت دمای هوا در ماه رمضان
صادق ضیاییان در گفت و گو با ایسنا ضمن اشاره به اینکه طی یک هفته اخیر دمای هوا در کشور بهطور میانگین حدود 2.1 سانتیگراد نسبت به میانگین بلند مدت افزایش یافته است، اظهار کرد: بهطور کلی از ابتدای فروردین ماه تاکنون دمای هوا در کشور حدود 2.8 سانتیگراد نسبت به میانگین بلند مدت بیشتر بوده است.
مدیرکل پیشبینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی ضمن تشریح وضعیت هوای کشور در ماه رمضان، گفت: از ابتدای فروردین تاکنون میانگین دمای هوا در کشور حدود 3 درجه سانتیگراد بیشتر از حد نرمال بوده است.
صادق ضیاییان در گفت و گو با ایسنا ضمن اشاره به اینکه طی یک هفته اخیر دمای هوا در کشور بهطور میانگین حدود 2.1 سانتیگراد نسبت به میانگین بلند مدت افزایش یافته است، اظهار کرد: بهطور کلی از ابتدای فروردین ماه تاکنون دمای هوا در کشور حدود 2.8 سانتیگراد نسبت به میانگین بلند مدت بیشتر بوده است.
وی در ادامه با بیان اینکه طی هفته جاری و هفته آینده دمای هوا در کشور تغییر محسوسی نخواهد داشت، گفت: بهطور کلی طی روزهای پایانی فروردین ماه دمای هوا در نوار شمالی و شمال غرب کشور در حد نرمال و در جنوب و جنوب شرق بین یک تا دو درجه سانتیگراد بیشتر از نرمال خواهد بود.
*س_پیش بینی دمای هوا برای نیمه ابتدایی اردیبهشت_س*
ضیاییان افزود: پیشبینی میکنیم که دمای هوای کشور طی نیمه ابتدایی اردیبهشت ماه تعدیل و به شرایط نرمال نزدیکتر شود. از اینرو انتظار میرود طی هفته اول اردیبهشت میانگین دمای هوا در برخی نقاط کشور ازجمله نوار شمالی حدود یک درجه کمتر از حد نرمال باشد.
مدیرکل پیشبینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی در ادامه گفت: این شرایط کماکان طی هفته دوم اردیبهشت ماه برقرار خواهد بود و دمای هوا در کشور درمحدوده نرمال و در برخی نقاط از جمله شمال غرب حدود یک درجه کمتر از میانگین بلند مدت پیشبینی میشود.
به گفته وی انتظار میرود که طی نیمه دوم اردیبهشت ماه دمای هوا در بیشتر نقاط کشور حدود یک درجه گرمتر از حد نرمال باشد.
*س_کم بارشی در کشور جبران نخواهد شد_س*
مدیرکل پیشبینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی در پایان با اشاره به اینکه بر اساس پیشبینیهای سازمان هواشناسی بارشها در کشور بهویژه نوار شمالی طی اردیبهشت ماه در محدوده نرمال است، اظهارکرد: با وجود این کم بارشی در کشور جبران نخواهد شد.
به گزارش ایسنا، پیش از این احد وظیفه - رییس مرکز ملی خشکسالی و مدیریت بحران سازمان هواشناسی - در گفت و گو با ایسنا از خشکسالی شدید در بیشتر نقاط کشور خبر داده و گفته بود که آثار کم بارشی را بهزودی روی سدها خواهیم دید.
بیشتر بخوانید:
توصیه های سازمان جهانی بهداشت به روزه داران
ستاد استهلال: چهارشنبه اول ماه مبارک رمضان است
احتمال وقوع تندباد در تهران
نگرانی از وضعیت تالاب هامون با افتتاح سد کمال خان در افغانستان
قطع درختان بلوط و یادی از راه حل بلوطی احمدینژاد
هشدار سازمان هواشناسی درباره وزش باد شدید، رگبار و رعد و برق
لینک کوتاه: asriran.com/003GdR