ویلاهای لاکچری دولت در قشم فروخته می شود / تامین هزینه تکمیل پل خلیج فارس از فروش این ویلاها + فیلم
دبیر شورای عالی مناطق آزاد کشور از فروش ویلاهای لاکچری دولت در جزیره قشم خبر داد و گفت: منابع بدست آمده از این فروش برای تکمیل پل خلیج فارس مورد استفاده قرار می گیرد.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از هرمز، سعید محمد دبیر شورای عالی مناطق آزاد کشور که روز گذشته به جزیره قشم سفر کرده بود از سطح این جزیره بازدید بعمل آورد.
محمد در خصوص رفع مشکلات آب آشامیدنی در سطح جزیره قشم اظار کرد: میتوان از ظرفیتهای خوب بخش خصوصی برای راه اندازی آب شیرین کنهایی به ظرفیت 20 هزار متر مکعب در منطقه استفاده کرد.
وی همچنین به بلاتکلیفی پل خلیج فارس که اتصال دهنده جزیره قشم به بندرعباس می باشد اشاره کرد و افزود: برای تکمیل پل خلیج فارس 300 میلیون یورو نیاز است.
دبیر شورای عالی مناطق آزاد کشور در واکنش به ساخت و ساز ویلاهای لاکچری توسط دولت در این جزیره تصریح کرد: ویلاهای ساخته شده به نفع مردم جزیره و برای تکمیل پل خلیج فارس به فروش می رسد.
انتهای پیام /