وینفرد شفر
وینفرد شفر
دربی 100 هم مانند تمام بازیهای قبل استقلال و پرسپولیس سرشار بود از نکات مثبت و منفی که نگاهی به 11 نکته اساسی این مسابقه خالی از لطف نیست.
پرسپولیس در 10 داربی اخیر در لیگ برتر نباخته که تکرار طولانیترین روند نباختن سرخها در داربی تهران است.
روز گذشته استقلال و پرسپولیس برای ششمین بار در تاریخ در اردیبهشت به مصاف یکدیگر رفتند؛ ماهی که به نظر میرسد از زمانی که لیگ برتر استارت خورده، حسابی برای سرخپوشانی تهرانی آمد داشته است
پرسپولیس در شرایطی موفق به برتری برابر استقلال شد که پایان بازی با حواشی زیادی همراه شد.
تیم فوتبال پرسپولیس با برتری مقابل استقلال رکوردهای جالبی را از خود به جا گذاشت.
چنانچه سیدحسین حسینی بتواند در دربی پایتخت دروازه اش را بسته نگه دارد، به سومین کلین شیت در شهرآورد دست پیدا می کند.
تیم فوتبال استقلال در دربی صدم به دنبال پایان طلسم 6 ساله خود مقابل پرسپولیس است.
دربی هشتاد یکی از پراتفاقترین شهرآوردهای چند سال اخیر بوده است.
ریکاردو ساپینتو سرمربی استقلال در نشست خبری پیش از بازی با پرسپولیس گفت: دربی همیشه یک مسابقه ویژه و بازی بزرگ برای هر 2 تیم و هواداران است.: فکر میکنم باید نگران همه بازیکنان حریف باشم.
سرمربی تیم فوتبال استقلال تهران در نشست خبری پیش از دیدار با پرسپولیس صحبت هایی را بیان کرد.
نتایج بد بایرن با هدایت توماس توخل امروز نیز ادامه یافت و مونیخیها در زمین ماینتس با وجود زدن گل اول، در نهایت شکست خوردند.
سرمربی تیم فوتبال استقلال گفت: دربی همیشه یک بازی ویژه و بزرگ برای هر دو تیم و هواداران است.
ساپینتو درباره حساسیت داربی صدم عنوان کرد: نه اصلا. بازیکنان ما کاملا متمرکز هستند. ما بازی با هوادار را یک هفته پیش فراموش کردیم. در اولین تمرینمان بعد از آن دیدار تمرکز کردیم و تمام فکر و ذکرمان بازی با پرسپولیس شد. میدانیم دقیقا چه میخواهیم و چه کاری باید انجام دهیم تا بازی را ببریم.
فارس نوشت: سرمربی تیم فوتبال استقلال گفت: دربی همیشه یک بازی ویژه بوده اما مساوی برای هیچ تیمی جذاب نخواهد بود.