شنبه 20 بهمن 1403

پاری‌سن‌ژرمن مسی را بخشید

وب‌گاه فرارو مشاهده در مرجع
پاری‌سن‌ژرمن مسی را بخشید

با وجود آن که باشگاه پاری سن ژرمن لیونل مسی را جریمه کرده بود اما این بازیکن بخشیده شد و به تمرین تیمش برگشت.

لیونل مسی به خاطر سفر جنجالی و بدون اجازه خود به عربستان با محرومیت دو هفته‌ای از سوی باشگاه پاری سن ژرمن مواجه شد اما سایت رسمی باشگاه پاری سن ژرمن تصویری از مسی در تمرین امروز تیم را منتشر و اعلام کرد که این بازیکن بخشیده شده است.

مسی بعد از اعتراض شدیدی که هواداران پاری سن ژرمن به خاطر سفر او به عربستان کردند، مجبور به عذرخواهی شد.

قرارداد این بازیکن تابستان با پاری سن ژرمن به پایان می‌رسد و بسیار بعید است که او قراردادش را تمدید کند.

امروز رسانه‌های اسپانیایی و عربستانی از توافق نهایی او با الهلال خبر دادند و باید دید که این بازیکن در نهایت چه تصمیمی خواهد گرفت.

پاری سن ژرمن شب گذشته در غیاب مسی توانست برابر تروا با نتیجه سه بر یک به پیروزی دست پیدا کند و یک گام دیگر به کسب عنوان قهرمانی نزدیک‌تر شود.

از میان اخبار

(ویدیو) وزنه زدن جالب دختر ایرانی در مسابقات کره جنوبی

(ویدیو) آمادگی دیوانه‌کننده علیرضا فغانی در 45 سالگی!

ماراتن جنجالی شیراز یک قربانی دیگر گرفت

(عکس) ملاقات قلعه‌نویی با اینفانتینو، اسکالونی و فلیک