چهارشنبه 3 دی 1404

پایانه مسافربری غرب تهران در روز 22 بهمن تعطیل است

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
پایانه مسافربری غرب تهران در روز 22 بهمن تعطیل است

سازمان پایانه‌ها و پارک‌سوار‌های شهرداری تهران اعلام کرد: پایانه مسافربری غرب تهران، از ساعت 20 دوشنبه تا پایان مراسم یوم‌الله 22 بهمن تعطیل است.

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، باتوجه به برگزاری مراسم بزرگداشت یوم‌الله 22 بهمن در میدان آزادی و حضور پرشور شهروندان انقلابی در این مراسم، همانند سال‌های گذشته برای سهولت بیشتر حرکت مردم، مسیر‌های ورودی و خروجی میدان آزادی و اطراف آن برای حرکت خودرو‌ها بسته می‌شود.

همچنین به منظور ایجاد تسهیلات لازم و جلوگیری از بروز هر گونه خلل در رفت و آمد اتوبوس‌های مسافری بین شهری، برنامه ریزی‌های لازم انجام گرفته و تمهیدات لازم اندیشیده شده است.

بر پایه این گزارش، در فاصله زمانی اعلام شده (ساعت 20 دوشنبه 21بهمن، تا پایان مراسم در روز سه شنبه، 22بهمن)، مسافران ورودی به تهران ازطریق تقاطع آزادراه تهران - کرج وکمربندی آزادگان به پایانه مسافری جنوب انتقال داده می‌شوند و مسافرانی که قصد خروج از تهران را دارند هم می‌توانند از پایانه مسافری جنوب به سمت مقاصد خود حرکت کنند.

انتهای پیام /