پایان جولان موبایلقاپهای جنوب تهران؛ 2 سارق به بیش از 80 فقره سرقت اعتراف کردند
دو سارق موبایلقاپ که با استفاده از یک دستگاه موتورسیکلت در مناطق جنوبی تهران اقدام به قاپیدن تلفن همراه شهروندان میکردند، در عملیات غافلگیرانه کارآگاهان پلیس آگاهی دستگیر و تاکنون 53 مالباخته آنان را شناسایی کردهاند.
سرهنگ کارآگاه کرم سلطانی، رئیس پایگاه هفتم پلیس آگاهی، با اعلام این خبر گفت: در پی وقوع یک فقره سرقت تلفن همراه به شیوه قاپزنی، پرونده برای رسیدگی تخصصی به پایگاه هفتم ارجاع و بلافاصله در اختیار تیم مبارزه با قاپزنی قرار گرفت.
وی افزود: کارآگاهان پس از دعوت از مالباخته و اخذ اظهارات وی، با حضور در محل وقوع سرقت، تحقیقات میدانی و بررسی صحنه را آغاز کردند و با بررسی مسیرهای ورود و خروج احتمالی سارق، سرنخهای لازم برای شناسایی عامل سرقت به دست آمد.
شناسایی موبایلقاپ در تحقیقات تخصصی
رئیس پایگاه هفتم پلیس آگاهی ادامه داد: کارآگاهان با انجام اقدامات تخصصی و بررسی مستندات موجود، موفق شدند چهره یکی از سارقان را شناسایی کنند و در ادامه با تکمیل تحقیقات، هویت وی نیز مشخص شد.
سرهنگ سلطانی بیان داشت: پس از هماهنگی با مقام قضائی، مخفیگاه متهم شناسایی و تیم عملیاتی پلیس در تاریخ 13 مردادماه 1405، طی یک عملیات غافلگیرانه در محدوده اتابک وارد عمل شده و متهم را دستگیر کردند.
وی افزود: متهم پس از انتقال به پلیس آگاهی و در جریان تحقیقات تخصصی، با مشاهده مستندات و ادله موجود، به سرقت اعتراف کرد و در اظهارات خود عنوان داشت که با همکاری یکی از دوستانش و با استفاده از یک دستگاه موتورسیکلت، اقدام به بیش از 80 فقره سرقت تلفن همراه به شیوه قاپزنی کردهاند.
دستگیری همدست سارق در میدان خراسان
رئیس پایگاه هفتم پلیس آگاهی گفت: با راهنمایی متهم دستگیرشده، هویت و محل حضور همدست وی نیز شناسایی شد و کارآگاهان همان روز در عملیاتی جداگانه، متهم دوم را در محدوده میدان خراسان دستگیر کردند.
وی ادامه داد: متهم دوم نیز در جریان تحقیقات تخصصی و پس از مواجهه با اظهارات همدست خود، به ارتکاب سرقتهای مذکور اعتراف کرد و تحقیقات برای مشخصشدن ابعاد کامل فعالیت این دو سارق ادامه یافت.
شناسایی بیش از 50 مالباخته
سرهنگ سلطانی با اشاره به ادامه تحقیقات گفت: در ادامه با دعوت از شکات و مالباختگان، تاکنون بیش از 50 نفر از مالباختگان با حضور در پلیس آگاهی، متهمان دستگیرشده را به عنوان سارقان اموال خود شناسایی کردهاند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: متهمان با دستور مقام قضائی برای تکمیل تحقیقات، شناسایی سایر مالباختگان و کشف دیگر سرقتهای احتمالی در اختیار کارآگاهان پایگاه هفتم پلیس آگاهی قرار دارند و تحقیقات تکمیلی در این خصوص ادامه دارد.