پای زورگیرهای خارجی به کشور باز شد؛ به یک زن حمله کردند
سرکلانتر هشتم پلیس پیشگیری تهران گفت: در گشت زنی های انتظامی ماموران کلانتری هفت چنار، 2 موتورسوار جوان را هنگام کیف قاپی از خانمی که بر اثر کشیدن کیف وی این شهروند به زمین برخورد و مصدوم می شودمشاهده و بلافاصله وارد عمل می شوند.
سرهنگ "حسن مافی" سرکلانتر هشتم پلیس پیشگیری تهران گفت: در گشت زنی های انتظامی ماموران کلانتری هفت چنار، 2 موتورسوار جوان را هنگام کیف قاپی از خانمی که بر اثر کشیدن کیف وی این شهروند به زمین برخورد و مصدوم می شود مشاهده و بلافاصله وارد عمل می شوند.
به گزارش عرشه آنلاین، وی با اشاره به اینکه موتورسواران به علت عدم تعادل پس از مدتی فرار با زمین برخورد و زمین گیری می شوند ادامه داد: متهمان قبل از انجام هر گونه اقدامی دستگیر و به همراه کیف مال باخته به کلانتری منتقل می شوند.
وی با اشاره به اینکه متهمان از اتباع کشورهای همسایه می باشند افزود: متهمان به 3 فقره کیف قاپی اعتراف و با تلاش مستمر و بی وقفه ماموران مال باختگان شناسایی شده اند.
این مقام انتظامی با بیان اینکه متهمان بعد از تشکیل پرونده به مراجع قضائی معرفی و موتورسکیلت آنها نیز راهی پارکینگ شد، از شهروندان خواست تا در صورت اطلاع از هرگونه موارد مشکوک بلافاصله مراتب را از طریق پل ارتباطی 110 به پلیس اطلاع دهند./ رکنا
هم اکنون دیگران می خوانند-
اینترنت رایگان بگیرید | مشمولان جدید اینترنت رایگان مشخص شدند
-
افشاگری از آزار و اذیت جنسی کودکان در پارکها | کودکآزار مخوف به دام افتاد
-
منتظر دلار 15 هزار تومانی باشیم؟
-
قاچاق دختران در عراق | دختران چگونه گرفتار شبکه تجارت جنسی شدند؟
-
جنجال خانه مخوف در بهشهر | ماجرای تخریب خانه مخوف چیست؟
-
ماجراهای باورنکردنی باند مخوف یک مرکز زیبایی در مشهد | از پخش عکسهای ممنوعه و منشوری تا انجام عملهای غیرمجاز