پتانسیل صادرات دام مازاد به بازارهای هدف وجود دارد + فیلم

رئیس شورای تامین کنندگان دام گفت: با توجه به شرایط مطلوب جمعیت دام سبک و سنگین پیش بینی می شود که در ایاممحرم نوسانی در بازار رخ ندهد.
باشگاه خبرنگاران جوان؛ آزاده محبی - منصور پوریان رئیس شورای تامین کنندگان دام گفت: در حال حاضر دام های زیادی موجود است که از کمیت و کیفیت خوبی برخوردار است که براین اساس شاهد رشد قیمت در بخش دام زنده نبودیم.
وی قیمت هرکیلو دام زنده را 285 تا 295 هزارتومان اعلام کرد و افزود: نرخ کنونی بره با وزن کمتر از 35 کیلو 310 تا 320 هزارتومان است.
پوریان با بیان اینکه کمبودی در عرضه دام و گوشت نداریم، گفت: علی رغم شرایط جنگ تحمیلی 12 روزه شاهد نوسانات قیمت دام و گوشت نبودیم.
رئیس شورای تامین کنندگان دام قیمت هرکیلو گوساله با وزن 650 کیلو به بالا 195 تا 200 هزارتومان اعلام کرد و افزود: قیمت هرکیلو گوساله با وزن کم 205 تا 210 هزارتومان است که این امر بیانگر جمعیت مناسب دام است با توجه به جمعیت مناسب دام سبک و سنگین و گوشت قرمز، امسال در ایام محرم و صفر همزمان با پیک تقاضا شرایط مناسب است.
پوریان گفت: وضعیت گوشت تنظیم بازار به گونه ای است که دولت تصمیم خوبی گرفته به طوریکه هیچ نقص و کمبودی در دام زنده نداریم. براین اساس تصمیمات وزارت جهاد در حوزه پروار بسیار مناسب است و موجب شده با پرواربندی به کشوری دارای تولید بالا دست یابیم که امکان صادرات مازاد به بازارهای هدف وجود دارد.
دانلود فیلم اصلی کد ویدیو