پنج‌شنبه 7 خرداد 1405

پرداخت تسهیلات وام مسکن روستایی 200 میلیون تومانی در دستور کار قرار دارد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
پرداخت تسهیلات وام مسکن روستایی 200 میلیون تومانی در دستور کار قرار دارد

شیراز - ایرنا - معاون پشتیبانی بنیاد مسکن کشور در بازدید از طرح های مسکن شهری نشاط شیراز بر لزوم تامین مسکن به عنوان سرپناه مطمین و پایدار خانوار های شهری و روستایی تاکید کرد و اظهار داشت: پرداخت تسهیلات وام مسکن روستایی به مبلغ 200 میلیون تومان با بازپرداخت 20 ساله در دستور کار قرار دارد.

فرهاد باقر پور در این برنامه بازدید که با حضور عطا الله زمانی مدیر کل بنیاد مسکن استان فارس، معاونان و مدیران بنیاد مسکن انجام گرفت با اشاره به اینکه افزایش وام ساخت مسکن روستایی از صد میلیون به 200 میلیون تومان در جلسه شورای عالی مسکن مطرح شده است افزود: رئیس جمهوری با این افزایش وام موافقت کردند و پیشنهاد سود 5 درصد برای اعطای این تسهیلات در نظر گرفته شده است.

معاون پشتیبانی و امور هماهنگی استان‌های بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کشور گفت: شورای پول و اعتبار برای پرداخت وام ساخت مسکن در حال بررسی موضوع است تا بانک مرکزی آن را با کمترین سود ممکن به بانک‌های عامل ابلاغ کند.

باقرپور با بیان اینکه برخی از بانک ها برای پرداخت وام 200 میلیون تومانی اعلام آمادگی کرده اند افزود: بانک‌های ملی، سپه، تجارت، ملت، مسکن، کشاورزی، صادرات، پست بانک و بانک رفاه بانک‌های عامل هستند که تاکنون برای پرداخت وام ساخت مسکن روستایی مشخص شده اند و با تصویب نهایی و اجرای این مصوبه قطعا تحول جدی در حوزه مسکن روستایی بوجود خواهد آمد.

این مقام مسوول در ادامه با اشاره به اینکه اقساط وام 200 میلیون تومانی روستاییان یک میلیون و چهارصد هزار تومان خواهد شد، گفت: بانک‌های عامل سراسر کشور برای پرداخت تسهیلات 200 میلیون تومان ارزان‌قیمت باید آماده باشند تا با تصویب نهایی و ابلاغ این مصوبه شتاب گیرد.

باقر پور همچنین ضمن اعلام آمادگی بنیاد مسکن برای احداث سالانه 200 هزار واحد مسکونی افزود: بر اساس برنامه تنظیمی دولت سیزدهم سالیانه یک میلیون مسکن در سطح کشور ساخته می شود که از این میزان 200 هزار واحد در روستاها و 800 هزار واحد در شهرهای کشور است.

معاون پشتیبانی و امور هماهنگی استان‌های بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کشور خاطر نشان کرد: در حال حاضر بیش از 157 هزار واحد در روستاهای کشور و بیش از 54هزار واحد مسکونی در شهرهای کشور در حال ساخت است. بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در صدد است که علاوه بر ساخت 200 هزار واحد مسکونی در روستاها 200 هزار واحد مسکونی نیز در شهرهای کشور بسازد.

عطا الله زمانی مدیر کل بنیاد مسکن استان فارس نیز در جریان این بازدید گزارشی از روند توسعه مسکن روستایی و تامین مسکن شهری در استان فارس ارائه داد و بیان داشت: بنیاد مسکن برای اجرا و توسعه طرح نهضت ملی مسکن در استان فارس آمادگی کامل دارد و عملیات اجرایی و کلنگ زنی 10 طرح نهضت ملی مسکن در استان فارس در شهرستان های قیر و کارزین، بوانات، داراب، شیراز، فسا، ممسنی، نی ریز و لارستان نیز در دهه فجر امسال آغاز شده است.

مهندس زمانی در ادامه بیان داشت: 2 هزار و 299 میلیارد و 500 میلیون ریال تسهیلات برای اجرای طرح های نهضت ملی مسکن در این شهرستان ها اختصاص یافته است، 7 هزار و 665 میلیارد ریال نیز از محل خود یاری و آورده متقاضیان در این طرح ها هزینه می شود. تعداد خانوار بهره مند از طرح های نهضت ملی مسکن در این شهرستان ها یک هزار و 533 خانوار است.

مدیر کل بنیاد مسکن استان فارس همچنین گفت: افتتاح و بهره برداری از یک هزار و 918 طرح بهسازی و بازسازی مسکن روستایی و شهری آسیب دیده از حوادث طبیعی همزمان با دهه فجر امسال انجام شده است، این واحد های مسکونی با بهره گیری از 11 هزار و 245 میلیارد و 540 میلیون ریال آورده افراد و تسهیلات کم بهره بنیاد مسکن بهسازی و بازسازی شده است.

زمانی با گرامیداشت دهه فجر و سالروز پیروزی انقلاب اسلامی اضافه کرد: 5 هزار و 622 میلیارد و 770 میلیون ریال از این اعتبارات از محل تسهیلات کم بهره بنیاد مسکن و به همین میزان نیز از محل آورده متقاضیان برای بهسازی و بازسازی واحد های یاد شده هزینه شده است.

برچسب‌ها

پرونده خبری