پروانه نمایش
پروانه نمایش
از میان 30 فیلم دو بخش اصلی «سودای سیمرغ» و «نگاه نو» در سیوهفتمین جشنواره فیلم فجر، 12 فیلم هنوز اکران عمومی نشدهاند که از میان آنها تنها یک فیلم در وضعیت «بلاتکلیف» قرار دارد.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، اصل بحث، برای امروز و دیروز نیست؛ روایتی از چند سال سینمای ایران است. اینکه توازنی بین چرخه تولید و ظرفیت اکران سینماها وجود ندارد؛ سینماگران در هر جلسه و نشستی این دغدغه را مطرح میکنند، به تبادل آرا میپردازند و سعی میکنند راه حلی برایش پیدا کنند. حتی گاه معترضان به این شرایط فریاد میزنند، اما گویا داستان حالاحالاها سر دراز دارد؛ این را میشود...
تعطیلات آخر هفته فرصت مناسبی است تا در کنار دوستان و اعضای خانواده لحظات شاد و مفرحی را سپری کنیم.
بهمن دان بازیگر سینما و تلویزیون گفت: خانه پدری را بعد از سال ها شنیدم که اکران شد، یک فیلمی بود که به جو جامعه کمک نمی کرد، این فیلم یک مسئله ناموسی را به تصویر می کشید و دادستان هم متوجه شد که وضعیتی مناسبی برای پخش این فیلم نیست و این فیلم به درد جامعه نمی خورد و نباید این فیلم اکران شود.
محمد قهرمانی تهیه کننده سینما گفت: رئیس سازمان سینمایی از لحاظ قانونی نمی تواند دستور اکران یک فیلم را بدهد مگر این که خودش مسئولیت آن را به عهده بگیرد و پاسخگو باشد که چرا این کار را کرده است.
تاکنون سابقه نداشته یک فیلمساز آنچنان میزان قابل توجهی سکانس در مرحله تولید ضبط کرده و استفاده نکند که با این سکانسهای اضافه بتواند یک نسخه کاملا متفاوت و تازه را ارائه نماید. به همین دلیل در این ارتباط خلاء قانونی وجود دارد و مشخص نیست امیریوسفی میتواند برای این فیلم را به عنوان یک اثر تازه پروانه نمایش بگیرد و آن را اکران عمومی کند؟
این روزها قاچاق فیلم از طریق فروش دی، وی، دی در خیابانها کمتر شده و بیشتر با بارگذاری فیلمها در فضای مجازی مواجه هستیم.
هنوز منشأ انتشار این فیلمها که قطعا به ضرر سازندگانش است، مشخص نیست؛ اما برآوردهای اولیه «تابناک» حکایت از آن دارد که احتمالا این فیلمها از یک جشنواره بین المللی لو رفتهاند و دور از انتظار نیست تعداد فیلمهای بیشتری سرنوشت مشابهی پیدا کنند.
سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر 12 تا 22 بهمن ماه سال جاری همزمان با گرامیداشت چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی به دبیری ابراهیم داروغه زاده برگزار میشود.
ترکیب این سه گروه منتصب برای مهمترین رویداد سینمایی کشور به خوبی نشان میدهد احتمالا جشنواره سی و هشتم با نهایت محافظه کاری برگزار خواهد شد؛ محافظه کاری که بیشک به ترکیب هیات داوران جشنواره فجر نیز تسری خواهد یافت.
آیا قوانین صدور مجوز برای تمام فعالان سینمای ایران است یا اینکه این قوانین برای همه است ولی عدهای از پایبند بودن به آن مستثنی هستند! آیا این استفاده از رانت نیست؟
آنها سعی میکنند با میکروسکوپ قسمتها و لایههای کپک زده و آلوده فیلم را برجسته کنند و حاضر هم نمیشوند کوتاه بیایند و به جنبههای دیگر فیلم اشارهای داشته باشند.