دوشنبه 27 مرداد 1404

پرونده چهار اثر طبیعی و غیرمنقول خراسان شمالی مستندنگاری شد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
پرونده چهار اثر طبیعی و غیرمنقول خراسان شمالی مستندنگاری شد

بجنورد - ایرنا - معاون میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان شمالی گفت: پرونده چهار اثر طبیعی و غیرمنقول استان مستندنگاری و تهیه شد که از این تعداد سه پرونده مربوط به آثار غیرمنقول و یک پرونده مربوط به میراث طبیعی است.

به گزارش روز یکشنبه روابط عمومی این اداره کل، علی مستوفیان روز یکشنبه با بیان اینکه تهیه و مستندنگاری این پرونده‌ها در شورای ثبت استان به تصویب رسیده است، افزود: این پرونده‌ها برای طرح و دفاع در شورای ثبت ملی ارسال شده است.

معاون میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان شمالی عمده‌ترین فعالیت‌های این معاونت را کاوش علمی، مرمت آثار تاریخی، تعیین عرصه و حریم، ثبت آثار و مطالعه و آسیب‌شناسی بناهای تاریخی برشمرد.

از هزار و 200 اثر تاریخی شناخته‌شده خراسان شمالی 655 اثر در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است که 511 مورد آن اثر تاریخی، 49 اثر طبیعی، 75 اثر ناملموس و 20 اثر منقول تاریخی است.

*س_برچسب‌ها_س*