سه‌شنبه 7 اسفند 1403

پروژه آبخیزداری گرمی تکمیل می‌شود

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
پروژه آبخیزداری گرمی تکمیل می‌شود

اردبیل - ایرنا - معاون آبخیزداری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اردبیل گفت: روند عملیات اجرایی طرح‌های آبخیزداری در استان مطلوب بوده و پروژه آبخیزداری گرمی هم در دست تکمیل است.

به گزارش ایرنا، احمد ابراهیم‌زاده روز جمعه در بازدید از اولین پروژه آبخیزداری گرمی افزود: اعتبار این پروژه از محل صندوق توسعه ملی تامین شده بوده و هم‌اکنون هم در مرحله تکمیل است.

وی اضافه کرد: عملیات اجرایی این پروژه از سال 97 شروع شده و برای اجرای آن تاکنون 11 میلیارد ریال هزینه شده است.

ابراهیم‌زاده حجم اجرای پروژه را 2200 متر مکعب ذکر کرد و افزود: جلوگیری از وقوع سیلاب، تاخیر در ایجاد رسوب و فرسایش و تثبیت آبراهه از اهداف مهم اجرای این پروژه می‌باشد.

معاون آبخیزداری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اردبیل همچنین گفت: پارسال این استان رتبه دوم کشور را در اجرای طرح‌های آبخیزداری به خود اختصاص داد.

او تشریح کرد: سقف اعتبارات آبخیزداری سال گذشته این استان بطور قابل‌توجهی نسبت به سال ماقبل افزایش یافته و 100 درصد اعتبارات اختصاص یافته از محل اعتبارت صندوق توسعه ملی کشور مربوط به اجرای این طرح‌ها در استان جذب شده است.

وی همچنین به اجرای پروژه‌های بیولوژیک، تثبیت مالکیت، مبارزه با آفات و سوخت‌های فسیلی در 11 شهرستان استان از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی اشاره کرد و گفت: 210 میلیارد ریال از محل این صندوق به استان تخصیص داده شده و از محل سفر رییس‌جمهوری نیز 40 میلیارد ریال تصویب شده است.

گرمی مغان در شمال اردبیل و در جوار جمهوری آذربایجان قرار دارد.

*س_برچسب‌ها_س*