شنبه 11 اسفند 1403

پلمب 19 واحد صنفی در اردبیل به دلیل نقض مقررات پیشگیری از کرونا

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
پلمب 19 واحد صنفی در اردبیل به دلیل نقض مقررات پیشگیری از کرونا

اردبیل - ایرنا - رییس مرکز بهداشت شهرستان اردبیل از پلمب 19 واحد صنفی و خدماتی در این شهرستان به علت نقض مقررات پیشگیری از کرونا خبر داد.

دکتر خسروی روز سه‌شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: این واحدها شامل 17 واحد قلیان‌سرا و قهوه‌خانه و 2 واحد آرایشگاه زنامه می‌باشد که توسط گروه‌های نظارتی پلمب شده است.

او افزود: ماموران این مرکز از 456 واحد صنفی و 91 واحد اداری و خدمات دولتی و عمومی، 41 آرایشگاه و سالن زیبایی و 31 واحد پذیرایی و بین‌راهی نیز بازرسی کردند.

وی گفت: 2 روز پیش نیز یکی از تالارهای پذیرایی در مرکز شهر اردبیل به دلیل برگزاری مراسم عروسی پلمب و از ادامه مراسم جلوگیری شد.

وی با اشاره به اجرای روزانه رزمایش نظارت و تشدید برنامه‌های کنترلی تشریح کرد: نظارت بر روند اجرای پروتکل‌های بهداشتی در واحدهای صنفی و خدماتی بر اساس مصوبات ستاد کرونا بصورت روانه ادامه یافته و با متخلفان احتمالی برخورد جدی خواهد شد.

ابتلا و مرگ و میر ناشی از شیوع کرونا در استان اردبیل همچنان با روند صعودی ادامه دارد طوری که در شبانه‌روز گذشته 64 فرد جدید به این بیماری مبتلا شده و 12 نفر نیز جان باختند.

*س_برچسب‌ها_س*