پلیس آگاهی
پلیس آگاهی
مرد 44 ساله ای که هشت سال قبل مادرزن و برادرزنش را زیر رگبار ضربات چاقو قرار داده بود، در حالی دستگیر شد که برادرزن جوانش با تیغ بی مهری به قتل رسید.
صاحب یک مغازه صرافی در حالی که با رانندهاش در یکی از خیابانهای شیراز در حرکت بودهاند، 3 سرنشین یک خودرو سمند راه را بر آنها سد کرده و با تهدید یک قبضه سلاح کلت کمری و ضرب و شتم مرد صراف را ربودهاند.
رئیس پلیس آگاهی پایتخت گفت: در اردیبهشتماه سال جاری رسیدگی به مرگ دختر 5 سالهای براثر ضرب و جرح در یک بیمارستان در دستور کار تیمی از کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی قرار گرفت.
به دنبال اظهارات این زن وی به پزشکی قانونی معرفی شد. وقتی پزشکی قانونی آزار و اذیت این زن را تایید کرد مرد همسایه ردیابی و بازداشت شد.
رئیس پلیس پیشگیری تهران بزرگ از دستگیری دو مامور قلابی، یک سارق اشیای عتیقه و همچنین کشف یک انبار نوشیدنیهای قاچاق در تهران خبر داد.
این ها بخشی از اظهارات زن جوانی است که جمعه گذشته و با شلیک از سلاح شکاری مرد 65 ساله ای را در ورودی آرامگاه خواجه ربیع مشهد به قتل رساند و لحظاتی بعد هم توسط شهروندان دستگیر شد.
رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ از انهدام باند 4 نفره سارقان منزل در شمال تهران خبرداد و گفت: متهمان به 10 فقره سرقت در مرخصی از زندان اعتراف کردند.
رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ از انهدام باند 4 نفره سارقان منزل در شمال تهران خبرداد و گفت: متهمان به 10 فقره سرقت در مرخصی از زندان اعتراف کردند.
اگر امروز موفق به رصد اخبار حوادث در کشور نشدهاید، در این بسته خبری آخرین اخبار را دنبال کنید.
رئیس پلیس آگاهی پایتخت از دستگیری قاتل فراری توسط کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی خبر داد و گفت: متهم پس از چند ماه، به قتل کودک پنج ساله اعتراف کرد.
طی 24 ساعت گذشته در نقاط مختلف تهران حوادثی رخ داد که مأموران انتظامی در آن نقش آفرینی کردند. در این بسته خبری اخبار پلیسی روز را بخوانید.
رییس پلیس آگاهی تهران بزرگ از دستگیری سارقان محتویات داخل خودرو در مرکز تهران خبر داد و گفت: در این رابطه دو سارق دستگیر و راهی دادسرا شدند.
تهران - ایرنا - رییس پلیس آگاهی تهران بزرگ از انهدام باند چهار نفره سارقان منزل در شمال تهران خبر داد و گفت: متهمان به 10 فقره سرقت در مرخصی از زندان معترف شدند.
رئیس پلیس آگاهی پایتخت از دستگیری قاتل فراری توسط کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی خبر داد و گفت: متهم پس از چند ماه، به قتل کودک پنج ساله اعتراف کرد.
فارس نوشت: رئیس پلیس آگاهی پایتخت از شناسایی و انهدام باند 4 نفره سارقان منزل خبر داد.