دوشنبه 13 مرداد 1404

پنج میدان عرضه دام استان سمنان در عید قربان فعال است

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
پنج میدان عرضه دام استان سمنان در عید قربان فعال است

سمنان - ایرنا - مدیرکل دامپزشکی استان سمنان گفت: پنج میدان عرضه دام استان در روز عید قربان آماده عرضه دام به منظور قربانی در این عید سعید است.

حمیدرضا حسینی روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا، ابراز داشت: افرادی که برای خرید دام به میدان دام مراجعه می‌کنند به منظور پیشگیری از انتقال کرونا دستورالعمل‌های بهداشتی را رعایت کنند و از لمس سطوح و دام به منظور پیشگیری از این بیماری ویروسی پرهیز کنند.

وی ادامه داد: بر اساس صحبت‌های انجام شده تلاش می‌شود ذبح دام در میدان‌های شهرها انجام نشود و ذبح در کشتارگاه‌ها با حضور ناظران شرعی و کارشناسان دامپزشکی انجام شود.

وی بیان کرد: ذبح دام در روز عید قربان در هفت کشتارگاه استان سمنان به صورت رایگان انجام می‌شود و ضرورت دارد خیران به منظور رعایت نکات بهداشتی برای ذبح دام حتما به کشتارگاه‌ها مراجعه کنند.

حسینی تصریح کرد: در سراسر استان سمنان گروه‌های ثابت و سیار در روز عید قربان برای نظارت بر روند قربانی و ذبح بهداشتی دام حضور دارند که 16 تیم ثابت بر روند ذبح نظارت دارند.

مدیرکل دامپزشکی استان سمنان تاکید کرد: به منظور رعایت نکات بهداشتی لاشه دام بعد از 24 ساعت و احشاء خوراکی مانند جگر و قلوه بعد از 48 ساعت نگهداری در سرخانه مصرف شود.

روز جمعه برابر با دهم مرداد عید سعید قربان است و طبق رسم دیرینه در این روز مردم برای کمک به نیازمندان قربانی می‌کنند.

*س_برچسب‌ها_س*