سه‌شنبه 21 بهمن 1404

پورمحمدی: تراستی‌ها و تریدرها، به «قارچ مسموم» اقتصاد تبدیل شدند | بودجه دستگاه‌ها متناسب با خدماتشان پرداخت می‌شود | رویه‌ها در حال تغییر است | دیگر قرار نیست نفت کشور در اختیار تعداد محدودی قرار بگیرد

وب‌گاه اقتصاد نیوز مشاهده در مرجع
پورمحمدی: تراستی‌ها و تریدرها، به «قارچ مسموم» اقتصاد تبدیل شدند | بودجه دستگاه‌ها متناسب با خدماتشان پرداخت می‌شود | رویه‌ها در حال تغییر است | دیگر قرار نیست نفت کشور در اختیار تعداد محدودی قرار بگیرد

اقتصادنیوز: رئیس سازمان برنامه و بودجه در مورد تراستی‌ها و واسطه‌ها نیز باید گفت: عناوینی مانند تریدرها و تراستی‌ها در سال‌های گذشته به‌نوعی به «قارچ‌های مسموم» اقتصاد کشور تبدیل شده بودند. رویه‌ها در حال تغییر است.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از اکوایران،  حمید پورمحمدی، رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: در حوزه بودجه اصلاحات جدی انجام شده است. تاکنون حدود 70 ردیف اعتباری حذف و نزدیک به 56 ردیف دیگر ادغام شده‌اند.

وی گفت: رویکرد جدید این است که دیگر بودجه بدون حساب‌وکتاب پرداخت نشود؛ هر دستگاه و نهادی باید مشخص کند چه خدمتی به کشور ارائه می‌دهد و متناسب با آن خدمت، اعتبار دریافت کند. این موضوع در جلسات اخیر مجلس نیز مطرح و پیگیری شده است.

پورمحمدی تاکید کرد: در شرایط فعلی، هیچ موضوعی برای ما مهم‌تر از معیشت مردم نیست. بسیاری از ردیف‌های بودجه‌ای نهادها قابلیت کاهش دارند و می‌توان منابع آن‌ها را به بهبود معیشت مردم اختصاص داد. خوشبختانه در این زمینه هم اقبال وجود دارد و هم همراهی. هر فرد یا نهادی که واقعاً دغدغه مردم و کشور را دارد، باید در این مقطع همراهی کند و بپذیرد که بخشی از اعتبارات خود را در اختیار معیشت مردم قرار دهد.

وی گفت: در مورد تراستی‌ها و واسطه‌ها نیز باید گفت عناوینی مانند تریدرها و تراستی‌ها در سال‌های گذشته به‌نوعی به «قارچ‌های مسموم» اقتصاد کشور تبدیل شده بودند. رویه‌ها در حال تغییر است و دیگر قرار نیست نفت کشور در اختیار تعداد محدودی قرار بگیرد تا آن را بچرخانند و بعد کالا وارد کنند. روش‌ها اصلاح شده و ان‌شاءالله به‌زودی توضیحات کامل‌تری در این‌باره ارائه خواهد شد.

همچنین بخوانید ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید