پیاتزا خیلی به ما فشار آورده است!

قطر پاسور تیم ملی والیبال ایران گفت: پس از حضور در ریو تمرین بسیار سنگینی پشت سر گذاشتیم و پیاتزا برای آماده سازی تیم، تمرینات پر فشاری را اجرا کرد.
به گزارش "ورزش سه"، امین اسماعیلنژاد پس از نخستین تمرین توپی تیم ملی والیبال ایران در شهر ریودوژانیرو، درباره وضعیت تیم اظهار داشت: پس از حضور در ریو تمرین بسیار سنگینی پشت سر گذاشتیم و پیاتزا برای آماده سازی تیم، تمرینات پر فشاری را اجرا کرد.
وی وضیت تیم ملی والیبال ایران خوب ارزیابی کرد و تصریح کرد: همه چیز خوب است و انشاالله بتوانیم مسابقات را هم با همین فشار و به خوبی آغاز کنیم.
بازیکن تیم ملی والیبال ادامه داد: یک هفته در ایتالیا اردو داشتیم و دو مسابقه تدارکاتی با تیم ملی ایتالیا برگزار کردیم، نفرات ایتالیا همانهایی هستند که در لیگ ملتها حضور دارند.
ملی پوش والیبال گفت: این دو مسابقه شناخت خوبی به مربیان داد و امیدواریم نتایج خوبی در لیگ ملتهای امسال بگیریم.
هفتمین دوره مسابقات والیبال لیگ ملتها در گروه مردان از روز چهارشنبه 21 خرداد آغاز میشود و مردان والیبال ایران در هفته نخست این رقابتها در ریودوژانیرو به مصاف برزیل، آمریکا، اسلوونی و اوکراین میروند.