شنبه 7 تیر 1404

پیاتزا: رویای تمام مربیان هدایت تیم ملی ایران است

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
پیاتزا: رویای تمام مربیان هدایت تیم ملی ایران است

روبرتو پیاتزا با بیان اینکه افتخاری است که والیبال ایران هواداران زیادی دارد، گفت: به همین دلیل است که تمام مربیان رویای این را دارند که مربی ایران باشند.

- اخبار ورزشی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم روبرتو پیاتزا پس از پیروزی سه بر یک مقابل آرژانتین در دومین بازی از هفته دوم رقابت‌های لیگ ملت‌های 2025 گفت: چند امتیاز به دلیل سرویس‌های خوب تیم حریف از دست دادیم و چند اشتباه بچگانه در توپ‌های برگشتی داشتیم. بعد از آن دو ست سخت داشتیم که ست سوم و چهارم بود. هر بار نزدیک و نزدیک‌تر بودیم و در نهایت موفق شدیم هر 3 امتیاز بازی را کسب کنیم و این موضوع بد نیست.

وی ادامه داد: آن مربی‌ای نیستم که بخواهد پیروزی‌ها یا شکست‌ها را بررسی کند، بلکه می‌خواهم هر روز بهتر شوم، پس این موضوع را بررسی می‌کنم که بازیکنان هر روز پیشرفت کنند. نمی‌توانم خیلی خوشحال باشم، چون می‌دانم که مقابل آمریکا باختیم و نتیجه را به اسلوونی واگذار کردیم. این دو بازی از نظر رنکینگ جهانی خیلی برای تیم ایران اهمیت داشت اما نکته مهم این است که هر بازی پیشرفت کرده‌ایم.

پیاتزا با بیان اینکه در مسیر پیشرفت هستیم و این مورد برای من مهمترین مسئله است، خاطرنشان کرد: الان باید درک کنم، چون یک ماه است که با تیم ایران هستم، پس واقعاً تلاش می‌کنم فرهنگ ایران را درک کنم. شما نیاز دارید که مدت زمان زیادی داشته باشید تا با این امر آشنا شوید پس الان خیلی زود است که بخواهم درمورد تفاوت‌ها صحبت کنم. برخی از بازیکنان انگلیسی صحبت می‌کنند و برخی دیگر نیاز به مترجم دارند که سایر بازیکنان به آنها کمک می‌کنند. مسئله زبان مشکل نیست چون باید درمورد والیبال صحبت کنیم. موارد خیلی کمی را تغییر دادم؛ مورد اول اینکه به بازیکنان باتجربه‌تر تابستان را استراحت دادم پس آنها باید ریکاوری کرده و ذهن خود را پاک کنند.

سرمربی تیم ملی والیبال گفت: همچنین آنها بازیکنانی بودند که دنبال چیزهای خوبی در پایان بازی بودند. به نظر می‌آمد که تمام بار مسئولیت بر دوش آنها است به همین دلیل بود که تصمیم گرفتم تغییراتی ایجاد کنم و از این بازیکنان خواستم که تمام مسئولیت را الان برعهده بگیرند. نمی‌دانم چگونه اما سعی می‌کنم بهترین خودم را انجام دهم. همیشه فشاری که از بیرون به من وارد می‌شود، بسیار کم است، چون خودم بیشتر از همه خودم را تحت فشار قرار می‌دهم پس هیچ‌کس این فشار را متوجه نمی‌شود.

پیاتزا با اشار به حمایت هواداران از تیم ایران، یادآور شد: این یک افتخار است که هواداران زیادی داریم و به همین دلیل است که تمام مربیان رویای این را دارند که مربی ایران باشند. امروز یک موقعیت استثنایی بود چون وقتی از برزیل به اینجا رسیدیم فقط آمدند که بازی تیم ایران را تماشا کنند. پس سوال اینجاست که آنها چگونه این کار خاص را انجام دادند؟

وی درخصوص ادامه برنامه‌های تیم ملی ایران بعد از مسابقه با آرژانتین، عنوان کرد: بازیکنان استراحت خواهند کرد و من هم باید کار کنم تا برای بازی آماده شویم تا فردا بازی سوم را انجام دهیم. هیچ تفاوتی بین تیم ایران و سایر تیم‌ها وجود ندارد؛ تنها تفاوت در لیگ ملت‌ها مربوط به زمان بازی قبلی و بعدی است. زمان برای همه یکسان نیست. در این خصوص نظر من این است.

پیاتزا گفت: امیدوارم هواداران در ایران الان خوشحال باشند چون امروز بازی خوبی را انجام دادیم. اگر ست دوم را نمی باختیم می توانستیم سه بر صفر برنده بازی باشیم، چون یکسری از توپ‌های ساده را از دست دادیم اما در نهایت با تغییرات زیادی که در زمین داشتیم و کمک تمام بازیکنان در زمین توانستیم مشکل بزرگی را در ابتدای ست چهارم حل کنیم که می‌توانست بسیار تیم را اذیت کند، چون 4 امتیاز را از دست دادیم اما تیم در زمین خیلی خوب ایستادگی کرد و با جوی بسیار خوب به پیروزی رسید. اول از همه برای بازیکنان خوشحال هستم، برای کشور خوشحالم و در نهایت برای همه خوشحال هستم.