پیامد روانی همه گیری کووید -19 برای نوجوانان
نتایج یک مطالعه نشان می دهد بیماری کووید -19 تاثیر چشمگیری بر سلامت روان نوجوانان دارد.
به گزارش ایسنا، مطالعه جدید روی بیش از 59 هزار نوجوان در ایسلند نشان می دهد که بیماری کووید -19 تاثیر چشمگیر و مخربی بر سلامت روان آنان به ویژه دختران داشته است.
این مطالعه اولین بار است که تغییرات خاص مرتبط با سن و جنسیت در بروز مشکلات سلامت روان در نوجوانان و نیز مصرف مواد مخدر طی همه گیری بیماری را بررسی و شواهدی را جمع آوری کرده است.
این مطالعه نشان داد که پیامدهای منفی سلامت روان در دختران و نوجوانان سنین 13 تا 18 سال در مقایسه با شرایط همسالان آنان قبل از آغاز همه گیری به طور نامتناسبی بوده است.
به گزارش ایسنا به نقل از هندوستان تایمز، این محققان از برخی تغییرات رفتاری به عنوان پیامد ناخواسته انزوای اجتماعی در این نوجوانان یاد کرده اند و اینکه جدایی از همسالان و دوستان در دوران قرنطینه و در طول همه گیری، اثرات روانی مخربی روی نوجوانان و جوانان داشته است.
همچنین شبکه خبری بی بی سی در مطلبی با اشاره به اثرات کرونای طولانی بر سلامت روان آورده است: همهگیری کرونا از بسیاری جهات بر سلامت روان ما تأثیر گذاشته و بسیاری را تنها، افسرده، مضطرب و حتی پریشان کرده است. برای برخی بهبودیافتگان غلبه بر عوارض روانشناختی آن به مراتب سختتر از عوارض جسمانی بوده است. این آثار روانی آزاردهنده ممکن است ماهها ادامه پیدا کنند.
بنابر این گزارش برخی عوارض روانشناختی کووید طولانی شامل افسردگی، اضطراب، اختلال استرس پس از سانحه یا پیتیاسدی، تحریکپذیری، پرخاشگری و عصبانیت و مهآلودگی ذهن هستند
انتهای پیام